Mary Berry’s Genius -vihjeet herkuttamiselle kakkuja-ei-muruille

Jos olet innokas leipuri, tiedät, että kaikkein kokeneimmat kotikokit voivat kamppailla jäätyneiden kakkujen kanssa. Kun olet kuluttanut tuntikausia ja huolta kakun sekoittamisesta, valmistuksesta ja leivonnasta, jäätymisvaihe on paikka, jossa kaikki voi mennä pieleen. Riippumatta siitä, kuinka pehmeä ja pehmeä käsi on, murskat – ärsyttävä kakku, joka irtoaa kerroksista ja sekoittuu kuohumaan, luodaan kuoppia ja pilkkuja ja pettymys – voi pilata koko kokemuksen. Onneksi Mary Berry, suosikki British kakku-harrastaja ja entinen televisio-tuomari Iso brittiläinen leipoa pois, on nerevyinen jäätymisstrategia, joka tekee niistä murheita menneisyydestä.

Mary Berryn jäätymistekniikalla ei ole mitään tekemistä muuttuvien jäätymisen tai kakun käyttämisen kanssa. Sen sijaan se vaatii odottamatonta ainesosien hilloa – jota harjaat kakun pinnan yli kakkakerroksen ja kakkujen väliin. Tämä ylimääräinen kerros, sen lisäksi, että se on herkullinen, makea ja mauton monimutkainen kosketus, mahdollistaa huurretta liukumaan tasaisesti hillon pinnalla ja poistaa kokonaan murskattua kakkujauhetta. Mary Berry jakoi tämän kerroksen kärjen BBC Good Foodin kanssa yhdessä yhdeksän muun ajan testatun leivontastrategian kanssa (jotka kaikki opiskelevat ja lisäävät keittiömme tekniikoita). 

Jos teet omat hillosi, sinulla on runsaasti erilaisia ​​ideoita ja makuvaihtoehtoja, mutta olemme vakuuttuneita siitä, että vadelma, aprikoosi, rypäle, persikka ja karhunvatukat saattavat olla hienoja lisäyksiä dekadentteihin kakkuihin. Jos haluat tehdä omia, tutustu go-to hillo -ruokaleihimme. Niille, jotka mieluummin ostaisivat purkkia, pyöristelimme suosikkimyymälöissämme hankitut persikat hillot, joista jokainen tekisi työnsä kauniisti.

Kun hyväksyt tämän strategian, kakut ovat makeampia kuin koskaan, ja kakkujen pehmeneminen on yhtä tasainen kuin voi olla – joka kuulostaa Great British leipoa pois mestari kakku, jos olemme koskaan kuulleet yhden. Jos etsit reseptejä, joiden avulla voit kokeilla tätä jäänmuodostustekniikkaa, suosittelemme, että selatessamme parhaita suklaakakkujen reseptejä ja suosikkikokkuja jälkiruokia varten, jotka täydentävät täydellisesti ripaus hilloa.

KATSO: Lane Cake

Oletteko sitä mieltä, että lisäät hameen kerroksen kakkuihisi ennen niiden jäätymistä? Kerro meille, jos yrität sitä!