Miksi mustikat ovat eteläisiä jalokiviä

On jotain uskomattoman tyydyttävää omien hedelmien ja vihannesten korjuusta. Rakastan mustikoita niin paljon, että menin suuria määriä kasvattamaan niitä omassa takapihallani – mukaan lukien pensaiden verkottaminen, jotta linnut eivät voineet nauttia hedelmistä ennen kuin olin. Jokainen silloin tällöin lintu olisi kiinni verkossa; se oli vähän traumaattinen kaikille mukana oleville, vaikka pystyin vapauttamaan kaikki yrittäjät ryöstöjä. Rakastan katsella lintuja kaukaa, mutta ei läheskään ja henkilökohtaisesti. Aivan kuin se ei ollut pelottavaa, viime vuoden viljelyn houkuttelivat vauvan puutarhan käärmeitä, jotka viipyivät viipymättä sinne mustikanviljelyyn. On paljon ihmisiä, jotka ovat parempia maataloudessa kuin minä. Huhtikuun puolivälistä elokuun puoliväliin mennessä löytyy Etelä-kasvaneiden mustikoiden pinttureita maanviljelijöiden markkinoilla ja ruokakaupoissa. (Georgian kotivaltiossani on yksi mustikoiden ykkösvalmistajista koko Yhdysvalloissa.) Tai tehdä päivä sen hyödyntäessäsi lukuisia teitä valitseviin maatiloihin, jotka ovat eteläpuolella. Olitpa sitten “you-pick” tai “you-buy”, varmista, että sinulla on mustikoita pöydälläsi tänä kesänä.

Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat jälkiruokia, kun he näkevät mustikoita; on runsaasti muita reseptejä sisällyttää heidät makea hintti kauden koko päivän.

Mustikka Overnight Oatmeal
Kuva: Alison Miksch; Prop Styling: Kay E. Clarke; Ruoka Styling: Torie Cox

Aloita mustikkonne arvostus päivä pois Blueberry Overnight kaurapuuroa. Ravintoaineiden yllin kyllin, se antaa sinulle voiman “til aurinko laskee.

Mustikka-Kale Grain Salad Recipe

Resepti: Mustikka-ja-Kale-viljasalaatti

Luota meihin – aiot kokeilla tätä rapeaa, makeaa ja suolaista yhdistelmää. Kaikki kelamuutokset tekevät, ja voit vapaasti sub-keitetty farro, villi riisi tai quinoa vehnä marjoja.

Kuva: Jennifer Davick

Istu alas lounaalla mukanaan iso kulho Blueberry-ja-Kale Grain Salad. Tämä värikäs salaatti vie sinut läpi pitkiä iltapäiväkokouksia.

Mustikka-Cornmeal Cake
Kuva: Alison Miksch; Prop Styling: Kay E. Clarke; Ruoka Styling: Torie Cox

Tarvitsee keskipäivän välipalaa? Leikkaa itsesi siivu tämän Blueberry-Cornmeal Cake. Tämä kostea kakku on erinomainen rakenne ja täydellinen määrä marjoja.

sianliha Chops Blueberry Peach-Salsa Recipe

Resepti: Grillattua porsaanhannetta mustikka-persikka-salsaa

Grillaa lihaa tarjouksen täydellisyyden varmistaen, että se ei ole kovaa näyttää haaste, mutta muutaman yksinkertaisen vaiheet voivat auttaa varmistamaan, että liha tulee grillin mehukas ja valmis syömään. Mene luullisten keskilenkkien tai lantioruuvien paksuuteen vähintään 1½ tuumaa. Meatier-rypyt varmistavat hyvän hiilen, kun taas sisäkäsit kokevat. Suorista nämä nuijat Blueberry-Peach Salsaa, joka sisältää hienonnettuja ja kokonaisia ​​mustikoita sekä hienoksi kuutioituja persikoita. Hot pepper hyytelö voi tuoda vähän lämpöä, joten ole valmis. Tämä salsa menee loistavasti grillattujen lihojen kanssa, joten se voi tulla yhdeksi suosikeistasi.

Kuva: Jennifer Davick

Ajattele et voi syödä mustikoita illalla? Mieti uudelleen! Nämä grillattuja sianlihoja on päällä Blueberry-Peach Salsa, joka ajaa kotiin maku.

Marenki Pillows with Blueberry-Mint Compote
Kuva: Alison Miksch; Prop Styling: Kay E. Clarke; Ruoka Styling: Torie Cox

Nyt on aika jälkiruoka! Istu alas ja nauti näistä Meringue Tyynyt Blueberry-Mint Compote. Kevyt ja ilmava, tämä jälkiruoka lähettää sinut onnelliseen paikkaan.

Joten nyt, kun olet suunnitellut päiväsi, lähde ulos maatilalle tai paikallisille viljelijöiden markkinoille tai maatiloille ja aloita nauttia kauden helmiä.