Miksi tarvitset pussi Tater Tots pakastimessa Kaikki lomakausi Pitkä

Tater tots on siirretty koulun kahvila tarjotit ja sukellus baari valikot, mutta nämä terävät, kultainen nuggets voi tehdä niin paljon enemmän. Kun lomakausi lähestyy, poimi pussista tai kahdesta jäädytetyistä totteista ruokakaupassa yhdessä munasolun ja karkkukauppiaiden kanssa ja sinä olet iloinen. Tässä on kolme tapaa, joilla ne säästävät tämän lomakauden:

Loma Brunssia

Valmistettu munilla, Cheddar-juustolla, pekonilla ja tietenkin totsilla, tämä kodikas Tater Tot Breakfast Bake on minkä tahansa joulun brunssi tähti. Tarjoile vuokaa mimosi-maljan tai verisen Marys-maljan rinnalla ja yksinkertainen salaatti hauskan aterian ystävien kanssa. Tai tehdä se perheen ystävällisen levityksen keskellä mini-kanelirullalla, hedelmäsalaatilla ja ylimääräisellä pekoni. Parasta kaikesta, lautasantenni voidaan koota edellisenä iltana ja paistaa seuraavana aamuna tekemällä brunssi tuulta.

Uudenvuodenaattipuolueen alkupala

Neljä sanaa: Loaded Tater Tot Kabobs. Varmista, että voit juhlia juhlavieraasi tyylikkäillä juustolevyillä ja loputtomilla tarjottimilla varustetuilla yksiosainen hors d’oeuvres. Mutta me panostamme rahaa, että nämä tater tot vartaat päällä juusto ja pekoni katoavat nopeammin. Varsinkin jos olut on mukana.

Talo-kokonainen ehtoollinen

Hotellin huoneet (ja sohva) ovat korkeintaan 6 vuotta täyttäneitä, ja kaikki ovat nälkäisiä. Voisit tilata puoli tusinaa pizzaa, tai voit väännellä tämän väkijoukon miellyttävän Chili-Cheese Potato-Tot Casserolea. Tämä lukijan suosikki valmistetaan jauhettua naudanlihaa, chili-starteria, säilöttyjä tomaatteja ja runsaasti juustoa, kaikki päällystetty kerroksella tater tots. Se on puhdasta mukavuutta kulhossa, minkä voimme kaikki käyttää hieman enemmän loma-aikoina.