Miksi tuoreet mansikat ovat eteläisiä suosikkeja

tuore Picked Strawberries
Alison Miksch

Juicy pumput mansikoita ovat mitä äiti luonto palvelee keväällä tulossa puolue. Kun saa kypsyä kokonaan kenttään kuohuvan auringon alla, mansikat palkitsevat kärsivällisyytemme odottamaan saapumistaan. He houkuttelevat meidät hajusteineen ja romahtavat suolemme makeavaan selluun. On houkuttelevaa ostaa laatikko valtavia marjoja, jotka tulvovat tuotannon käytävä talvella, mutta ulos-of-season picks antaa lupauksia he eivät voi pitää. Ne voivat olla kirkkaasti värjätyt, mutta ne ovat usein niin kovaa ja mautonta kuin kiviä. Ennen kypsymistään korjatut mansikat saattavat muuttua hieman punaisemmiksi, kun ne poimitaan, mutta he eivät koskaan saa makeita. Avain hedelmän herkkuun on aika lämmin pelloilla kypsyä korkista kärkeen ja kehittää sen epäselvää tuoksua. Aroma, ei väri, on varma merkki hyvästä mausta, joten seuraa nenänne löytää maukkaita marjoja.

Sen lisäksi, että ne ostavat ne viljelijöiden markkinoilta ja tienvarsitasanteilta, mansikat ovat helppoja keräilyä useimmille Southernersille paikallisessa pick-your-marja-laastarissa. Kevyellä hinaajalla, marjat liukuvat suoraan kasveista ja odottavat kourut – tai suuhusi. On ehdotettu, että kun esikoulu-luokka hyökkää laastaria ensimmäiseen keräilyynsä, maanviljelijä olisi järkevää punnita lapsia ennen ja jälkeen kauhojen sijaan. Kuka voi syyttää innokkaita syöjiä? Mitään reseptiä, ei edes pikkuleipää, voi lyödä kermaa makeaa marjaa, joka on vielä lämmin auringosta. Jokainen, joka tulee ulos laastarista, jossa ei ole mansikka-värjätystä hymystä, on jäänyt pois.

Mansikoita on helppo kasvattaa kotona etelässä, koko puutarhasta pieni patio potin. Istutettuina aurinkoisella, hedelmällisellä paikalla, nämä perennat tuottavat vuosittain lisää kasveja ja marjoja ilman sinun tarvitsee tehdä muuta kuin odottaa ja katsella.

Me kutsumme mansikoita “marjoiksi”, tietenkin, mutta itse asiassa he eivät ole marjoja, koska he käyttävät siemensä ulkopuolelta. Mansikat ovat ainoat hedelmät, ja jokainen urheilu noin 200 pieniä kultaisia ​​siemeniä, kuten sormustautunut puolue mekko. Jotta tämä utelias ominaisuus olisi entistä hienompaa, kukin mansikasveistö on teknisesti erillinen hedelmä, kasvitieteellinen puoli.

Huippu-kausi mansikoille on ohikiitävää, vain kolme tai neljä viikkoa useimmissa tapauksissa, joten juhlia, kun voit. Syö herkullisia marjoja. Säilytä kaikki ylikypsät marjat. Pickle tahansa alle kypsän marjat. Sitten syö enemmän herkullisia, niin monta kuin voitte pitää. Se on hetki, ennen kuin mahdollisuus tulee uudelleen.

Hanki suosikki mansikan reseptejä täällä.