Missä syödä nyt: 404 Keittiö Nashvillessä

 

exterior1.jpg
Exterior of 404 Keittiö Nashville, Tennessee. Kuva Ron Manville.

Nashvillen aktiivisessa kulinaarisessa yhteisössä on paljon vaikutusta massoihin. Mutta repurposed varastosäiliö on tehnyt juuri sitä. 404-keittiön odotettu avautuminen Nashville’n The Gulch -alueella lähti viime viikolla ilman vetoa, ja olemme riviin muiden kanssa, jotta saisit makuun juhlavin kokin kauden valikosta. Aiemmin Flyte ja Watermark Nashvillessä ja FIG Charlestonissa toimeenpaneva kokki Matt Bolus halusi luoda “rehellinen, mutkaton ruoka lähestyttävään ja epäedulliseen ilmapiiriin”. Kutsuva ja intiimi, 40-paikkainen ravintola (jossa on 16 lisäpaikkaa) on huomaavainen muotoilu. Kuvittele paljon teollisuustekstiilejä ja puuta, joissa on kaikki nurkki ja kulma, joka on tarkoituksenmukaista koruhuone-ravintolassa.

 

 

two.jpg
Chef Matt Bolus ja hänen Burrata-lautasensa.
Kuvia Ron Manvillestä.

Matt on rakentanut valikonsa ympärilleen, mitä hänelle on tullut tunnetuksi: klassisesta eurooppalaisesta hinnasta modernilla ja tietenkin eteläisellä kierroksella. Sitouduttu käyttämään mahdollisimman monta ainesosaa paikallisilta ja alueellisilta maanviljelijöiltä (mutta tinkimättä laadusta paikallisen oleskelun vuoksi), Matt täydentää ruokia ravintolan omalla katolla kasvatetuilla yrtteillä. Kokeile kananrintaa, joka on peräisin läheisestä Wedge Oak Farmista. Hämmentävästi yksinkertainen, se saapuu täydellisesti raikas päällä paahdettujen bataattien, karamellisoitujen koirasienien ja kanaherkkyjen avioliittoa, jota ympäröi voin kana-jus jumia. Jopa päivittäin valmistettu tuoretta burrata korostaa Mattin kykyä ottaa klassinen lautasen ja tehdä sen omaksi. Huhu on sitä, että hän työskentelee pimiento-versiossa. Toivomme, että se on totta.

Tämä kunnioitus luonnollisista elementeistä ulottuu kauas levyjen yli. 404 Keittiö on sitoutunut pitämään jätteen mahdollisimman vähän, ajatuksesta, jota ei ole jätetty huomiotta rakennusprosessissa. He kuvittelivat vanhaa toimitussäiliötä valitsemalla säilyttää alkuperäinen väri, kirkas, varoitusmerkki oranssi. Puu säiliön lattiasta poistettiin ja veistettiin alas tehdäkseen yhden-of-a-kind-ruokapöydän. Tallow kynttilät tarjoavat tunnelman, joka takaa jokaisen nautojen osan naudanlihan käytöstä. Laatikot pestään ja kierrätetään ja täytetään jäljellä olevalla eläinrasvalla, joka palaa aivan kuten vaha.

Pieni kuusi istuinpalkkia johtaa pääjohtaja ja edistyneen tason sommelier Travis Brazil. Vaikka he voivat ryöstää mitä olet hankkinut, viski on talon juoma. (Itse asiassa Nashville.) Travis on varustanut baarin, jossa on laaja kokoelma maailman suurimmat viskit, mukaan lukien neljä harvinaista löytöä, jotka on hankittu pienestä Japanin alueesta.

Ja ensi kuussa, viereisen viiden huoneen 404 Hotelin avaamisen jälkeen, ei tule paljon palata kotiin sen jälkeen, kun olet maistanut läpi viskikokoelman.

 

tyhjin ruokailu-room.jpg
Ruokailuhuone 404 Keittiössä Nashvillessä, Tennessee. Kuva Ron Manville.