Näin voit tehdä paras Mint Julep

Paljon kuin paistettua kanaa tai pasta carbonaraa, kun sinulla on klassikko kunnolla valmistettu, tiedät sen ja kaikki aiemmat iteraatiot, jotka olet kuluttanut menneisyydessä vaalean vertailussa. Minttu Julep ei ole poikkeus siitä huolimatta, että se tuntuu yksinkertaiselta.

Vaikka se vaatii vain kolmea tai neljä ainesosaa, jokaisen tämän eteläisen tarran osan on oltava huolellisesti tasapainossa ja tasapainossa toistensa kanssa. Olemme kaikki olleet Derby-juhliin, jossa Juleps ovat lähempänä piikikäs teetä ja muita, joissa yksi sip knocks sinut pois kuistilla swing. Raportit ja laatu ovat avainasemassa, ja kun olet löytänyt virtauksen, löydät itsesi tekemästä heitä koko kesän ajan.

Tässä on viisi asiaa, jotka on otettava huomioon Julep-sekoituksen käytännössä ja taiteessa.

Ole järkevä sokerilla

Vaikka jotkut väittävät, että sekoitetaan hienosti sokeria, kuten reseptejä, uskomme, että yksinkertainen siirappi (kotitekoinen ei myymälä) ostaa helpoin tapa lisätä sokeria julepiksi. Mutta kuitenkin makeuttaa, tee niin hillitsemällä. Meidän suhde sääntö: käytä ¼ oz. yksinkertainen siirappi jokaiseen 2 oz: aan. bourbonista. Suosikki ammatillinen baarimestari tekee omasta yksinkertaisesta siirappistaan ​​turbinado-siirappilla, joten tuloksena on syvempi, monimutkaisempi makeus, joka soittaa hyvin bourbon-karamelli- ja vaniljajohdon kanssa. Se on helppo asentaa ja pitää jääkaapissa ennen Derby Day soireea. Juo vain kaksi osaa turbinado-sokeria ja yksi osa vettä uunissa, kunnes sokeri liukenee ja annetaan jäähtyä. 

WATCH: Churchill Downin salaisuuksia

Olla tuoretta mintun kanssa

Minttu on enemmän kuin garnish kun se tulee Juleps. Vaikka jotkut reseptit haluavat tehdä lyhyitä leikkauksia infuustamalla yksinkertaisen siirapin mintun, et voi sekoittaa todellista Julepia ilman tuoretta minttia. Louisvilleissa Derby Day -juhla -tapahtumissa nähdään baarin takana olevia yrttien laatikoita, ja siellä on syy: sekaannus tuo esiin sen virkistävän ja tukevan huomautuksen, joka on tasapainotettava sokerin ja alkoholin kanssa. Mutta ole lempeä, kun muddle. Jokainen väkivaltainen voima kiihottaa katkeraa makua lehdistä.

Ole valinnainen jäällä

Pakastimen jääkaappien kuutiot eivät joudu leikkaamaan sitä. Minttu Julepin houkutteleva osa ei ole ainoastaan ​​hopeamestarin höysteenä tuoreen mintun ponipehmuste, vaan murskattujen jään kupoli päälle, melkein kuin sno-coni. Vaikka jotkut päivittäistavarakaupat ja huoltoasemat myyvät pellettijäätä, seuraava paras tapa saada oikea sakeus on sijoittaa jäätä kangaspussiin ja murskata se muutamilla rullalla.

Ole valikoiva Bourbonilla

Vaikka sinun ei pidä käyttää mitään harvinaisia ​​tai villisti kalliita, Mint Juleps kannattaa parempaa Bourbonia kuin pohjahyllyä. Valikoimamme pullot: Vanha Forester Signature 100 Proof; Bulleit Bourbon; Neljä Roses keltaista etikettiä; Vanha Gran-isä Kentucky Suora Bourbon Whisky; tai Maker’s Mark. Voit vapaasti käyttää samanlaisia ​​osia kahdesta eri bourbonista, jos haluat ruisvehnän tai pehmeän bourbon-pehmeyden.  

Ole harkitseva esityksessäsi

Hopeakupit voivat näyttää ylhäältä, mutta mitään ei voi verrata siihen jääkylmään tuntumiseen, joka tarttuu yhteen kädessäsi. Investointi joukkoon tinasta tai kuparikupista (mikä voi kaksinkertaistaa Moskovan muuleja varten) saattaa olla järkevää, jos kuistisi on miehistön kesän yhteenveto mennä. Mutta highball tai kivi-lasi toimii myös hyvin, jos vain kohtelet Julepsia muutaman kerran vuodessa.