Ruoanlaitto joukkoon

Lomavalikko:
1. Cinnamon Rolls
2. Paistettua Curried Hedelmiä
3. Pinaattisalaatti
4. Chicken Pot Pie

Tämä Oviedo, Florida, lukija on rakastanut ruoanlaittoa väkijoukkoja, koska hän oli lukiossa. “Aloitin illallista valmistamaan noin 30-vuotisen kirkon nuorisoryhmäni ja yritin luoda uudelleen italialaisen kahvilan tunnelman perheeni kellarissa”, sanoo Donna Daniel Teague. Myöhemmin kollegiona Donna ja hänen kämppäkaverit kokivat pienissä olohuoneen keittiössä. “Kaikki on tehty tyhjästä, mukaan lukien hiivarullat ja omenapiirakka”, hän sanoo hymyillen.

Vuosien varrella hän on kypsynyt yhteisöprojekteihin ja koulun toimintoihin. “Minä upotan itseni Eteläelämään. Useimmat reseptit tulevat lehteä.” Donna kertoo, että hänen tavoitteensa lehden lukemisessa oli “hyvä perinteinen eteläinen kokki ja emäntä”.

Kuten näet seuraavista resepteistä, hän on saavuttanut tavoitteensa. “Väkijoukon” Donna on ruoanlaitto viittaa ryhmään 100 täällä, mutta nämä reseptit voidaan helposti div ided pienemmille ryhmille. Ohjeet näiden reseptien valmisteluun palvelemaan kahdeksaa ovat Donna Web-sivustossa osoitteessa www.sweetsandsavories.com.