Tämä on ehdottomasti paras pan keittämään frittata

Se on tärkein päivittäinen ateria ja lopulta se, mikä vetää meidät pois sängystä aamulla: aamiainen. Haluatko maistia keksejä, kalkkunoita, pekonia ja munia vai vain vahvaa kahvia, ei ole mitään syytä ottaa aikaa tehdä ensimmäisen päivän aterian maukkaamman. Se antaa meille mahdollisuuden ottaa mitä tahansa elämää varastossa. Ja vaikka aamiainen-vuoka, munat benedict ja kotitekoinen ranskalainen paahtoleipä herättävät etelän sydämemme, tuore-out-the-uuni frittata tekee vaikutuksen jopa pikkuest aamiainen innokkaita.

Tiedän, mitä ajattelet; prosessi kypsentämisen frittata voi olla hieman uhkaava. Mutta muutamalla yksinkertaisella vinkillä sinä olet matkalla tekemään herkullista frittataa hetkessä. Mikä tämä herkullinen ruokalaji? Se on yksinkertaisesti tasainen, paksu omelet, ja voit lisätä mitä tahansa ainesosia pidät. Tärkein askel on valita täydellinen pannu; tämä voi tehdä tai rikkoa aamiaisen lautasen tuloksen. Älä pahoillu! Williams Sonoma on ihanteellinen pannu täydentää frittata, ja se on vain 49,95 dollaria.

frittata Pan
williams-sonoma.com

Tämä sarja sisältää kaksi pannua, 12 tuuman ja 10 tuuman, joilla on tyylikäs ja moderni ulkonäkö tarjoten tarttumatonta viimeistelyä – tärkeä ominaisuus frittatan luomiseen. Ne ovat astianpesukoneita ja niissä on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat. Tärkeää on, että tämä pakkaus varmistaa, että lämpö jakautuu tasaisesti – mikä johtaa virheettömästi keitettyyn ruokaan.

Yksi onnellinen asiakas sanoi tämän pannuista: “Tämä on paras panorointi, jota olen koskaan käyttänyt. Annan heille lahjoja, ja perheeni rakastaa heitä myös. Se tekee erinomaisia ​​munia ja paljon muuta. Pidän monipuolisuudesta käyttää sitä myös uunissa. “

Kun olet lisännyt tämän korkealaatuisen panoroidun keittiöön, paljastat kauniin frittatan nopeasti. Muista tarkistaa joitakin suosikki frittata reseptejä.