Tässä on Miksi Tater Tots on Etelä-Treasure

 

F. Nephi ja Golden Grigg olivat pakastettu perunayritys Oregonissa, mutta matka etelään Tater Totsille tuli kulinaarinen legenda.

Syöjä otti syvän sukelluksen jäätyneen perunalastun historiaan ja käy ilmi, että se kaikki alkoi Fontainebleau-hotellin kellarissa Miamissa vuoden 1954 kansallisessa perunakokouksessa.

Herkullinen kultainen hoito oli Grigg-veljen keksintö. Sisään 1940-luvun puolivälissä perheet olivat juuri löytäneet jäätyneen illallisen ihmeitä. Mukaan Syöjä, vuosien 1945 ja 1946 välisenä aikana amerikkalaiset ostivat 800 miljoonaa kiloa pakastettua ruokaa ja Grigg veljet halusivat toimia. Grigg veljekset olivat maanviljelijöitä, joilla oli näkemys ja haluavat toimia. He perustivat Ore-Ida -yhtiön ja ostivat salamavaloa Northeastern Oregonissa, missä he nopeasti nurkkaan markkinat jäädytetyllä maissilla. kuitenkin, he tiesivät, että oikea raha oli jäädytetyissä ranskalaisissa perunoissa. Vain yksi ongelma: he eivät tienneet, miten ne voisivat tuhlata niin monta perunaa kuin he käyttivät. Vaikka kasvien läheisyydessä elävät lehmät olivat hyvin ruokitut perunan palasista, Grigg veljekset vihasivat vaikeasti ansaitunutta perunaa.

Silloin Griggsillä oli nerokkuus – he veivät perunat ranskalaisista leivonnaisista, pilkkoivat ne yhteen, muotoilivat ne pieniksi jalokuviksi, paistivat ne öljyllä ja heittäytyivät salilla.. Mukaan Syöjä, jotka lukevat Nefi Griggsin kirjallisen Tater Tots -historian kautta, nimi tuli myyjältä, joka “matkusti markkinoita pelaamaan ukeleleä ja osoittaa tuotteemme.” Vaikka myyjän nimi on kadonnut ajan myötä, hänen perintönsä asuu tuotteessa, jonka hän nimitti : Perunapallerot.

Kun tavaramerkki sai uuden perunamarin, Grigg veljekset tarvitsevat vakuuttamaan ostajat kokeilemaan uutta tuotetta. Silloin he päättivät kulkea etelän perunan ystäville vuotuiseen keräämiseen. Nefi Grigg paketti 15 kiloa Tater Totsia hänen matkatavaroihinsa ja lähti Miamien ja sitten uusiin Fontainebleau-hotelliin. Kun hän oli siellä, hän lahjoi hotellin keittiömestarin piilottaa erän Tater Totsin ja palvella heitä osallistujille Kansallinen perunasopimus näytteenottoa varten. “Nämä olivat kaikki suuttuneet nopeammin kuin kuollut kissa voisi heittää häntä”, kirjoitti Nefi Grigg Syöjä. Veljet myyvät ensimmäistä eräänsä kultaisen perunanisokerin valmistelukunnan jälkeen – ja Tater Totsin legenda syntyi.

Nyt amerikkalaiset kuluttavat yli 70 miljoonaa puntaa of Tots vuodessa ja kiitos reseptejä kuten Tater Tot Breakfast paistetaan, Chili-juustoa peruna-Tot Casserole, ja Tater Nachos, arvelemme, että monet näistä tatoista syövät etelässä. Näinä päivinä, Tater Tots on jälleen trendikäs, popping baareissa ja ravintoloissa ympäri Etelä-ja olemme enemmän kuin mielellään indulge.