Ez az, amit a királyné városban készített csokoládéért rendelhetünk

Te, az olvasók, beszéltél, és az eredmények a Dél legjobbjai közé tartoznak, Southern LivingÉves olvasói vezetőjének versenyén, hogy meghatározza a legjobbakat a délen.

És míg a L’Opossum a legjobb éttermekért díjazta magát, a korábbi Queen City lakosa örömmel veszi tudomásul, hogy a Charlotte étterem Haberdish is elkészítette a listát.

A Haberdish Charlotte egyik legeclektikusabb és leggyorsabban fejlődő környékének központjában található, a NODA vagy a Davidson északi részén. A kopott elegáns dekor meleg, barátságos, és Joanna Gaines álmainak dologja. Természetesen az ebbe a helyre való döntetlenség inkább az ételre vonatkozik, mint a dísz, de nekem, ez elsősorban a csokoládé.

WATCH: Dél legjobb éttermei

Körülbelül egy éve elköltöztem, de még mindig álmodozom egy dolgot – Haberdish’s Chicken Biscuit. Ami a reggeli szendvics tételeit illeti, ez elég sztenderd a Southerner-sült csirkecomb, szelet, mézes mustár, kenyér és vajsavas savanyúság esetében – de azok az összetevők minősége, amelyek emlékezetes benyomást tettek az ízlelőbimbámra. A csirke hízelgő, finom bőre épp a tökéletes mennyiségű csonka, amelyre a sült csirke kell. Az ízletes csirkecomb a következő szintre kerül, mert melegen ölelte meg egy kivételesen bolyhos keksz.

 

 

Jó reggelt reggelit !!! Házi készítésű kekszek, sült csirke, házias savanyúság … nagyon jó ízű okok miatt ez a legkedveltebb keksz szendvicsünk! Üljön be egy harapásra vagy rendeljen el egy menni! #delicious #friedchicken #biszkuszok #southern #madeinthesouth

A Haberdish (@haberdish) által megosztott hozzászólás

A trendi észak-karolinai étterem is a tökéletes találkozóhely a baráti társaságok számára, és most már hétköznapi brunchjuk van. Ez azt jelenti, hogy a hétvégén már nem csak a csirke keksz, vagy az édes tea vajra meleg ételeket szolgálják fel. Fogja meg a cimboráit és a pirítóst egy egyébként hétköznapi szerdával a jobb reggeli Bellini-vel. Bízz bennem, imádni fogjátok.