South’s Best Island 2017: Outer Banks, Pohjois-Carolina

Outer Banksin loma, 120 meripeninkulman hiekkakivi, joka kulkee Atlantin valtameren rannikolla Pohjois-Carolinan rannikolla, voidaan parhaiten kuvata sen mukaan, mitä se ei ole. “Se ei ole kalliokiipeilyä. Se ei ole neon-tyyppistä viihdettä “, kertoi Tim Cofferty, Outer Banks Blue Realty Servicesin omistaja Kitty Hawkissa.

ulompi Banks Lighthouse
Peter Frank Edwards / Redux

Sen sijaan se on joukko perheystävällisiä rantakaupunkeja, jotka kulkevat pitkin valtatietä 12, joka kulkee Virginian rajasta Ocracoke-saariin. Outer Banks kutsuu enemmän niille, jotka nauttivat talon-dyyni-valtameren liikkumisesta. Se on suosittu perheille, jotka palaavat joka kesä räjähtämään rannalle aamulla uimaan, kerätä simpukoita ja rakentaa hiekkadonnaja, kunnes päiväsaikaan.

Liittyvät: South’s Best Islands 2017

“He nauttivat vedestä – sen on oltava tärkein vetovoima”, kertoo Marc Mitchum, OBX Crabbingin ja Shrimping Chartersin omistaja Wanchese. Mitchum viettää puolet vuottaan kaupallisena kalastajana ja matkailukausina, joka vie perheitä neljän tunnin veneretkille. Ennen varaamista, vanhemmat huolehtivat lapsistaan ​​ei viihdyttämällä vetämällä ylös katkarapuverkkoja ja rapuja ruukut niin kauan. “He ajattelevat, että lapset kyllästyvät”, Mitchum sanoi, “mutta se ei koskaan tapahdu.” Heinä-elokuussa Mitchum on täynnä, alkaen klo 6, jossa on kolme matkaa päivässä.

ulompi Banks Boats
Peter Frank Edwards

Tämä ei tarkoita sitä, että Outer Banksilla ei ole kauppoja ja elokuvateattereita. (OK, yksi elokuvateatteri.) Pohjoiset Outer Banks, joka asuu Nags Headin, Kill Devil Hillsin ja Duckin kaupunkeihin, on tuttu beachy-nauha, jossa on pannukakkuja ja donitsi kauppoja. (Älä missaa tilaustyön erikoisuuksia Duck Donutsissa.) 

Liittyvät: South’s Best Shops 2017

Mutta on myös historiaa. Vierailijat parittavat Wright Brothersin kansallispuistoon, joka merkitsee sitä historiallista 59 sekunnin lentoa. Matkailijat voivat kopioida sen Kitty Hawk Kites -tuotannossa. 

On villihevosia. Espanjan mustangit, joiden uskotaan selviytyivät 1500-luvulta peräisin oleviin haaksirikkoihin, täyttävät rannikon. Vapaa-roaming-karja voidaan havaita Outer Banksin pohjoispäässä Corollassa ja Carovon vain 4×4 -yhteyksissä.

RELATED: Eteläisin parhaat pienet kaupungit 2017

ulompi Banks Beach Waves
Peter Frank Edwards

Kauempana etelään matkustat pitkin valtiota 12, mitä enemmän äiti-ja-pop-kauppoja ja hiljaisia ​​rantoja näet. Tonttujen koskemattomien rantojensa puolesta tunnettu Oracoke sijoittui neljänneksi Dr. Beachin viime vuoden parhaimmistoon 10 rannalla Amerikassa. Blackbeard’s Lodgein omistaja Ocracokessa sijaitseva Chip Stevens selittää saaren ainutlaatuisen vetoomuksen perheille: “Mielenkiintoiset kävijät ovat vuokraamassa polkupyörää lapsille ja antamalla heille vapaana. Maailmassa on hyvin harvoja paikkoja, joilla voit tehdä sen nyt lomalla. “