Ez az, amit a kedvenc hálaadás pite mond rólad

A hálaadás pite valami, amit mindannyian el tudunk húzni. Édes és lényeges, a szezon desszertjei emlékeztetnek minket a gyermekkorra, a boldog ünnepekre és a családra, amely összegyűjtött egy asztal körül. Nem csak egy asztal, de ez a táblázat tele van a legjobb ízekkel, amelyeket a Dél kínál. Ezen a ünnepi összejövetelen rengeteg különböző személyiség van, mindegyik saját desszert preferenciájával. A hálaadás szépsége az, hogy ezek a különböző személyiségek összegyűlnek, hogy megünnepeljék (és egyenek a torta). Mit mond a kedvenc hálaadó pite rólad? Szuper édes vagy? Egy déli klasszikus? Találjuk ki…

Almás pite
Nem számít az évszaknak, éppen egy jó öreg amerikai klasszikusra vágyik. Szereted az alábecsülteket és a tömegeket, és tudod, hogy az alma torta soha nem esik meg. A vajas kéreggel, az ízletes almaival és a finom fűszerkarral az alma torta tökéletes a hálaasztalhoz. Ha szereted ezt a pite-t, akkor is szereted a lehetőséget, hogy ünnepeljük a hálát és évről évre ápoljuk a szeretett családi hagyományokat.
Próbáld ki a klasszikus: Double Apple Pie with Cornmeal Crust
Próbálj ki egy új spinot: az Apple Butter Pie vagy az Apple Upside Down Pie

Köntös Pite
Az etereális és elegáns, sifon pite a világon kívüli íz és a bolyhos, tágas textúrák csúcsa. Ha a sifon pite a kedvence, akkor tudod, hogyan lehet minden nap különlegessé válni, és hálaadáskor a desszert terjedése a környék iránti irigység. Nem félsz átvenni a hálaadás menüt és az ünnepi díszítést. Egész évben az otthona gyönyörű, de ezen a nyaraláson valóban szép.
Próbáld ki a klasszikus: narancssárga sifon kekszet narancssárga Icebox Pie töltelékkel
Próbálj ki egy új spinot: Kókuszos-sütőtök karmantyú

Fudge Pie
Csokoládé, csokoládé és csokoládé. Ha ez az ünnepi hálaadás desszerted, akkor nem félsz elmenni és ünnepelni – és milyen jobb idő az évre? Tetszik a csokoládé sokféle formában, de értékel valami különlegeset, valami rendes, ami emlékeztetni fogja Önt és családját az együtt töltött pillanatokra. Fudge pite fog tenni a trükk. Ez egy pompás csokoládé, pelyhes kéreg és hűvös fagylalt gyönyörű telepítése (ami mindig a tökéletes tortán egy pite számára ez a dekadens).
Próbáld ki a klasszikus: Fudge Pie
Próbálj ki egy új spinot: a Mississippi Mud S’mores-Fudge Pie

  A legjobb Casserole Receptek a Cinco de Mayo számára

Lemon Icebox Pie
Ez a váratlan desszert terjedésének váratlan része, de ez mindig kedvenc. Ha ez az álmaid hálaadó piteje, akkor nem félek megcsinálni az egyezményt, és élvezni fogja az új üdülési hagyományokat az Ön és családja számára. Szereted a kreativitást a konyhában, és látod a végtelen lehetőségeket az új klasszikusok és a vidám pörgetések számára a családi kedvencek számára.
Próbáld ki a klasszikus Zesty Lemon Pie-t
Próbálj ki egy új spinot: Lemon-Mascarpone Icebox Tarts

Pekandiós lepény
A valódi déli vágott pekándió a textúrák és ízek kielégítő kombinációja. Édes és rágós, és a pekándió mindig középen áll. Függetlenül attól, hogy órákat töltött a konyhában, vagy vásárolt egy zacskót a boltból, értékeli a helyet, hol lakik, ahol nő, és a föld, amely táplálja. Ha a pekándió a kedvenced, akkor is szereted az élet különleges, nyáladzó pillanatait – jó nevetés, nagyszerű történet – és értékelsz édes központot mindenek felett.
Próbáld ki a klasszikus: teljesen halálos dél pekándió
Próbálj ki egy új spinot: sózott karamell-csokoládé pekándió

Tökös pite
Ez a kedvenc nyaralásod, ugye? A sütőtök az összes klasszikus klasszikus ebben az évszakban. Ha a sütőtök pite a go-to, akkor valószínűleg várom a hálaadás év folyamán. Otthona a Hálaadás legjobbjaiban díszített, és kihasználja a sütőtöket – a konyhában, az otthonában, az első lépcsőn – és élvezze a szezont és ünnepi díszeit mindaddig, amíg csak lehetséges (egészen decemberig).
Próbáld ki a klasszikusokat: leggyorsabb sütőtökünket
Próbálj ki egy új spinot: Pumpkin-Pecan Streusel Pie vagy Pumpkin Pie Spectacular

Kapcsolódó: Mi a különbség a konzerv sütőtök és a sütőtök kitöltése között??

Édesburgonya
Az édes burgonya a kedvenc pite? Ha igen, te vagy a déli, amilyen lehet. Az édesburgonya finom, krémes alkímia a legszebb ízek közül. A vanília, a fahéj, a szerecsendió, a szegfűbors, és a kiadós édes burgonya olyan felejthetetlen pite-t hoz létre, amely olyan őszinte, mint az ünnepi kész. Van egy kis nosztalgia és egy infúzió a meleget a torta és az emberek, akik szeretik. Szívesen fogadja a nyaralás gyűléseit, és így van.
Próbáld ki a klasszikus: Szeletelt édesburgonya
Próbálj ki egy új spinot: édesburgonya pite mályvacukorka vagy édesburgonya-író pite

  Aranyos és okos karácsonyi feliratok az Instagram számára

Nem látta a kedvencét? Akkor Key Lime Pie kell lennie. Vagy talán Butterscotch-Meringue Pie. Kétségtelen, hogy ez a szezont a pite-k számára, és alig várom, hogy ássunk be. A finomabb receptekhez fedezzük fel a legjobbakat Southern Living Hálaadási torta, és próbáljon ki egy új desszertet ebben az évben.