Gyere az Appalachi régióban a történelmi drágakövek, a bájos városok és a kísérteties észlelések a helyesen becenevén Mountain State. Nyugat-Virginiában van valami a korosztály látogatóinak – beleértve néhány hihetetlenül eszik. Itt vannak néhány kedvenc helyünk ebben a déli államban, a festői természetnézetektől egészen az extravagáns Greenbrierig a szájfüstölő dél-olasz konyháig.

Cass Scenic Railroad Állami Park
Éljen át a gőzmozdonyok mozdonyt a Cass festői városában, amely még mindig tele van bájjal és karakterrel.

Látogasson el Shepherdstownba
A harminc évvel az Egyesült Államok előtt, az ország legrégibb városa tele van történelemmel és szórakoztatással egész évben.

Aranypalota a Vrindabánban
a Moundsville gyönyörű lábánál, a “Amerika Taj Mahal” nevű kastélyában a palotát a 8 vallási csodának is nevezik, amelyet az Egyesült Államokban láthatnak.

Trans-Allegheny Lunatic Asylum
Az 1950-es években 2,400 betegnek otthont adó ez a kísérteties épület minden nap nyitva tartott túrákra és házigazdákra, mind kísértetjárta, mind családbarát eseményekre egész évben.

Stella’s étterem
Élvezze a vasárnapi reggelit vagy a vacsorát ebben a történelmi épületben és a kertben, Lewisburg egyik első tanyáján.

Cafe Cimino Country Inn
Bor és ebédeljen ezen a panzióban a Sutton kisvárosban, az Elk-folyó partján. A díjnyertes étterem dél-olasz konyhájáról híres.

Greenbrier Trail
Ez a 78 mérföldes nyomvonal rengeteg látnivaló az út mentén, többek között az állam legrégebbi erdején keresztül, Seneca Állami Erdei.

West Virginia állam büntetés-végrehajtási intézete
A legkiválóbb helyszínként, amelyet autentikus amerikai élményért látogathattak meg, ez a kísértetjárta büntetés-végrehajtó olyan sejteket tárol, ahol híres filmes jeleneteket filmeztek.

A Greenbrier
Ez a Nemzeti Fehér Kénforrás mérföldkő a “America’s Resort” nevet kapta, és ismert, hogy “híresség játszótér”.

New River Gorge híd
Amerika harmadik legmagasabb hídja az állam egyik leginkább fényképezett helyszíne, és tökéletes hely az izgalmas látogatók számára.