A Disney-résztvevők egy mágikus ünnepi vásárlási élményben részesülnek, köszönhetően a Disney Springsben megnyitott négy új üzletnek. Amellett, hogy a játékot apró tots és a szezon végén foglalkozik a listán szereplő barátaival, mostantól mindennel töltheti be a karácsonyi harisnyát a mézes tételekből a kézzel készített gyertyákhoz. Az alábbiakban megkerestük a három új áruházat, amelyek már nyitottak a népszerű bevásárlóhelyen és egy hamarosan megnyíló kiskereskedőnél. Az egyetlen dolog, amit meg kell tennie, hogy kitaláljuk, mely elemek cucc belsejében azokat az ajándék dobozok előtt Santa megérkezik.

1. Savannah Bee

A The Ganachery sétatávolságon belül található Savannah Bee már buzogó vásárlókkal, akik édes foglalkozásokat keresnek, és még édesebb mézet is. A kiskereskedő számos Winnie the Pooh kedvenc ételeit hordozza, de bort és természetes szépségápolási termékeket is kínál..

2. Bowes Aláírás Soy Candles

Bowes Signature Soy Candles
@DisneyParks

Itt találsz illatos szójaműveket a Marketplace Co-Opben található áruházban. A viaszt kézzel öntjük, hogy több mint 100 illatos fajtát készítsen. Meg fogsz lepődni, hogy megtudhatod, hogy a kézműves gyertyákon feltüntetett címkék helyben készülnek Orlandóban, Floridában. Még saját gyertyát is készíthet az Ön által választott aromával. A sütőtök jól hangzik, igaz?

3. Rinse Bath & Body Co.

Ez a kiskereskedő még nem nyitotta ki kapuit az ügyfelek számára, de számíthat arra, hogy házi készítésű természetes termékeket, például dezodorokat, zuhanykombákat és lábtörlőket vásárolhat, itt a déli részén, Monroe-ban, Grúziában. Disney szerint a Rinse Bath & Body Co. tulajdonosa azt mondta, hogy a “csomagolás elég aranyos, hogy azt akarod adni egy barátnak, de nem annyira aranyos, hogy szomorú lenne megnyitni.” tökéletes állománykészletek az érzékeny bőrre.

WATCH: Disney csak indított egy új farmergyűjteményt, és mi mindent magunknak akarunk

4. Swing N ‘dolgokat

A legjobb ajándék, amit egy Southernernek adhat, egy tornácos hinta. Szerencsére a Swings N ‘Things, a Cookes of Dublin közelében található, lehetővé teszi számodra, hogy ellenőrizd a listádat. A tornácos hinta mellett a kioszk a jövő nyáron függőágyakat is kínál, hogy a szíved tartalmát lengesse. Ne aggódj, költségvetés-tudatos vásárlók. A termékcsalád ára 40 dollárról 400 dollárra emelkedik, így stílusosan lendülhet a bank megtörése nélkül.