Nem fogod elhinni, mi van ebben a Greenville-ben, a South Carolina-ban, a kényelmes üzletben

Mit vársz egy tipikus dél-gyors megálláson? Valószínűleg cukes, sör és vízzel töltött hűtők; csipeszek, édességek és lélegzet menták; elsősegélynyújtás és mosószer; motorolaj és térképek. Lehet, hogy egy rack forró kutyák fordulnak egy köpés vagy néhány do-it-yourself nachos egy megkérdőjelezhető sajtmártással szolgált kézzel szivattyúzott adagoló. A finomabb létesítményeiben néhány tisztességes, sült csirke melegedik az üvegpult mögött.

Nem teljesen igaz a Greenville Drop-In Storejében. Megengedte, hogy eladnak néhány sürgősségi tejet vagy elemlámpát. De itt több van, mint a szokásos kényelem. Nem csak ez a virágzó bolt kínál bor és kézműves sört, de még egy trükk fel a hüvely.

Hogy megtalálja, kövesse a tömegt (és az orrát) az üzlet hátsó oldalára, ahol a társtulajdonos, Maria Gomes az indiai és a portugál ételek egyedülálló házasságát szolgálja, naponta házi készítésű. Diners családi stílusban élvezheti, az egyik tároló folyosó közepén. Ez egy brazil stílusú “bodega” egy boltban, amelyet Gomes és férje, a Roland már közel 40 éve Greenville északi fővárosában.

Egy tipikus napon a menüben szerepelhet a brazil Feijoada, a fűszeres garnéla tacos, a Carnitas, a Goan Burger (Gomes otthoni állama Goa, India), és egy kevésbé egzotikus sorrendben 2 hotdogs krumplival egy megfizethető öt dollár. Ez a hely otthonos, az alkalmi Gomes család fotó itt-ott, és egy jel a falon, hogy olvasható: “Panaszok fogják hallani a második kedden a jövő héten.”

Van csak néhány asztal helyisége, így kényelmes a Drop-In. Nincsenek fenntartások és semmiféle kifogás – csak frissen elkészített ételek, amelyeket valakit készítettek, aki szereti az ügyfeleket. Ahogy élvezni a sört a csap, tacos vagy egy burger, akkor beszélgetni társai diners, akkor is, ha még soha nem látta őket. Gondolj erre a kis helyre, mint a Egészségére a kisboltok – egy olyan hely, ahol mindenki ismeri a nevedet, vagy legalább arra törekszik, hogy megtanulja, miközben csodálatos ételeket kóstol meg.

WATCH: A 92 éves South Carolina Woman negyedik fõiskolát keres

Hagyja azt egy déli nőnek, hogy emlékeztessen minket: soha nem késő valami újat tanulni, és semmi sem helyettesítheti a helyes oktatást.