Texas elrejtette Amerika legjobb burger láncát

Teljesen az egyik legjobb hamburger, amit valaha is ettem, “egy ember mondott. “A krumplijuk miatt rettenetes sírást akarok, mert annyira DARN GOOD” – tette hozzá egy másik. Valójában a dicséret erre a helyre olyan régóta gondolkodik, hogy ezek a vélemények egy olyan világhírű étteremre vonatkoznak, amelyet egy hasonlóan híres szakács vezet. De gyors, ezek az ötcsillagos kritikák mind Austin legkedveltebb helyén vannak: P. Terry.

• V i e w • • ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #repost @justtedigiess ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #létesítetlen #szervikus #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse #natural #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

Egy post, melyet P. Terry Burger Standja (@p_terrys) osztott meg

Azok számára, akik nem ismerik a nevét, P. Terry egy kis gyors-alkalmi élelmiszerlánc található Austin, Texas. Miután 2005-ben megnyitotta kapuit, a lánc azonnal hatalmas és hűséges követést kapott. És talán azért, mert a tulajdonosai, Patrick Terry és felesége, Kathy mind az összetevőket, mind az értékeket mind az első naptól tartotta.

“Mindig is volt valami értelme, ez épp úgy érez, mint egy becsületes üzlet – hamburgerek, krumpli és pirítósok” – mondta Patrick a Austin államférfi 2013-ban.

A szombat az FTB (a hamburgerek számára) ��⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ # természetellenes #organic #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse #natural #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

Egy post, melyet P. Terry Burger Standja (@p_terrys) osztott meg

Patrick szerint képes volt mindent megtenni másképp, ha megtudta, mire mások rosszat tettek előtte. Tény, hogy ő hitelminősítő a gyorsabb étkezési kritikát Fast Food Nation Eric Schlosser “bibliai” formájában.

“Minden, amit mindenki rosszul csinált ebben a könyvben, távol maradtunk. És az a dolg, amit jól csináltak, célul tűztük ki – mondta.

NÉZ: Itt van az, hogy a déliek az összes puha italt “koksz”

Ez magában foglalja a hozzátartozóinak lehető legtávolabb tartását, mint például a lánc hormonja és antibiotikummentes hús, valamint a kukorica-szirup-mentes ketchup, amelyet a Yelp szakértői nem tudnak elégedni. És ez azt is jelenti, hogy P. Terry saját ételüket főzik sajátos módon, például a káposztaolajat a földimogyoró helyett a földimogyoróolaj helyett. Ezt mondta Patrick Evő 2011-ben, azt jelenti, hogy nincsenek transz-zsírok vagy hidrogénezett olajok.

Nevezz jobb szerelmi történetet … várjuk ❤️️ #repost @ 1778photo. . . #truelove #lovestory #xoxo #halnatural #organic #freerange #goodfood #healthy #handcut #fresh #nopreservatives #foodthewayitshouldbe #madefresh #madefreshinhouse #inhouse #natural #nofiller #pterrys #pterrysburgerstand #pterrysaustin

Egy post, melyet P. Terry Burger Standja (@p_terrys) osztott meg

– Az egész üzletünk, nincs titka – jegyezte meg Patrick Államférfi. “Mindent figyelsz, amit csinálunk, és bizonyos értelemben őszinték. De azt akarom, hogy az ügyfelek tudják, mit eszik; Azt akarom, hogy lássák, mi az, és azt akarom, hogy kényelmesen érezzék magukat.

Sajnos Patrick észrevette Eaternek, hogy nem tervezi P. Terry állampolgárságát, mert azt mondta, hogy “túl öreg” az ilyen dologért. Tehát a Texans meg fogja tartani magának ezt az egészet. De bízz bennünket, ezek a hamburgerek, krumpli, rázkódások érdemes meglátogatni a Lone Star államot.