Tudod, hogy egy déli partfész, ha csomagolod ezeket az úttesteket

Ha úton van, a gyorsétterem csirke keksz vagy sajtburger hívása, mint egy sziréna a sziklákból, de hagyja, hogy kevésbé érzed magad,.

Ez a hely, ahol egy jól csomagolt úthálózat hűsítője nemcsak értékes időt takarít meg, hanem tápláló táplálékot is biztosít a választott partnereknek, a fiatalabb utastársaknak vagy a vegetáriánus társaknak, amikor szükségük van rá. És ha meg akarsz szabadulni a meghajtóról, rögtön rázhatod a régi iskolát, ha előretöltött áruidat egy piknikasztalra húzod el egy pihentető állomáson.  

WATCH: 12 dolog, amit minden délutáni útra néz

Ha családtagjaid / egyéni / szakmai szakemberek vagyunk, akik gyakran találják magukat az úton, akkor itt az ideje befektetni egy hűvösebbre, mint a távolság. A Yeti Hopper Flip sorozata meredek árcédulával rendelkezik, de többet fizet, mint az a képesség, hogy az ételeket hidegen tartja a látszólag valaha. Ráadásul annyira könnyű, hogy nem kell olyan embernek lennie, aki akár 200 fontot is képes nyomni. Csavarja körül.

Egyéb lényeges elemek: tekercspapír; bambuszvillák és kanalak; és üvegek vagy egyedi méretű Gladware.

Kezdje el ezeket az öt ötletet.

Csirke saláta szendvicsek: Olyan tömeges választás, amely elfedi a fehérje tényezőt, hogy a kopott hátsó üléstámadók tele legyenek. Vigye be őket műanyag csomagolásba, és helyezze a fagyasztószekrényben szendvicsbort, hogy frissen tartsa őket. Próbálj tonhalat vagy tojásos salátát a pescatáriusok és a veggie-focused friends.

  • Black Eyed Pea Hummus: Használja ezt a receptet és csomagolja különálló csészékbe. Segíti a tortilla zseton táplálék-támadási erejét.

  • Gyümölcssaláta: Míg ez nem feltétlenül a délnek egy egyedülálló étel, akkor kiválóan kötjük össze őket. Töltsön ki széles szájüveget a szezonban bármihez hasonlóan, mint a fügére, a cseresznyére és az őszibarackra, a citromlé gyümölcsével és egy nyálkás salátával.

  • Pimiento Sajt Roll-Ups: Vágja a tortillákat félig vagy csíkokra, attól függően, hogy milyen bite méretű legyen ez a pick-me-up. Szórja meg a pimento sajtot, és rakja fel őket hordozható jutalmakra, amikor majdnem ott vagy.

  • Lemonbárok: Semmi sem gyűlik össze egy olyan autót, amely tele van a megrontott lelkekkel, mint például egy hűtött citrom sáv édes krumpli.