14 Asioita, joita et tiennyt Waffle-talosta

Waffle House on eteläinen katkottua kirkkailla valoilla ja keltaisilla merkkeillä, jotka kutsuvat kukaan tekemään matkansa yksinäiseltä Tennessee-moottoritieltä tai tungosta Atlantan kadulta.

Vaikka Waffle House on hitaasti päässyt läpi koko kansakunnan, Etelä on edelleen kotinsa, koska Georgia-pohjainen ravintola on 132 paikkaa vain Atlantassa. Aina avoimessa ruokailijassa voi olla vohveli nimessään, mutta se tunnetaan parhaiten palvelemasta eteläistä mukavuusruokaa, mukaanlukien hash browns, joka palvelee monin eri tavoin, ei terveitä, kaikki herkullisia, hajanaisia, peitettyjä, peitettyjä ja enemmän . Tässä on 14 asiaa, joista et voi tietää graniitista ja grubista, joka edustaa maamerkkiä:

1. Se perustivat naapurit

Joe Rogers Sr ja Tom Forkner asuivat vieressä toisiinsa Avondale Estatesissa Georgiassa. Eräänä iltana vuonna 1955 he houkuttelivat suunnitelmaa ruokailijoille, jotka palvelisivat mukavuusruokaa milloin tahansa asiakkaat haluavat sitä, onko klo 4 tai 4 p. Perustajat kuoli vuonna 2017, vain kaksi kuukautta erossa 97 ja 98-vuotiaina.

 

2. Se ei koskaan sulkeudu

Waffle House on avoinna joka päivä, mukaan lukien kiitospäivä ja joulu. Joten jos Thanksgiving kalkkuna nousee liekkiin, kun yrität syödä sitä, muista vain, että paikallisen Waffle Housen ovet ovat aina auki. Jos ovet eivät ole auki, mahdollisuudet ovat hurrikaani tai muu luonnonkatastrofi on kiirehtynyt.

 

3. FEMA: lla on a Waffle House -indeksi

Kun hirmumyrsky repeytyy etelän, liittovaltion hallituksen katastrofiapuorganisaatio on ollut tiedossa katso Waffle House määrittää hirmumyrskyn vaurion vakavuuden. Jos Waffle House on avoin ja juokseva, FEMA antaa sille “vihreän”, jos ruokasali on auki, mutta tarjoilee rajoitetun valikon, se saa “keltaisen”. Jos Waffle House on todella suljettu, se ansaitsee “punaisen” ja FEMA tietää, että vahinko on vakava.

4. Elintarvike Waffle House palvelee joka minuutti on huikea

mukaan Waffle Housen kotisivuille, joka kerta he tarjoavat 341 nauhat pekonia, 238 haudutettua ruskea tilausta, 145 vohvelia, 127 hampurilaista, 96 karkeamurskaa ja 16 Texas Cheesesteaks. Ne ovat myös yksi maailman suurimmista T-luupapikkaista.

5. He palvelevat häät

Jos etsit catering -tapahtumaa seuraavalle tapahtumalle, pidä vieraillesi yllättäviä Waffle Housen juhlaa ja kyllä, he jopa tekevät häät. Sen sijaan, että laitettaisiin massiiviseen take-out -järjestykseen tai otettaisiin käyttöön yksi heidän ravintoloistaan, Waffle House ajaa omat ruokkavaununsa tapahtumaasi ja poista kuumia hash-ruskeita ja vohveleitä vieraille.

6. Siellä on Waffle House -museo

Ravintolan alkuperäinen sijainti Decaturissa, Ga., On muunnettu museoksi kaikille, jotka etsivät oudosta tapaa viettää iltapäivä. Museo näyttää 1955 ruokailusta ja on täynnä yli 60 vuotta Waffle House muistomerkkejä. Juhla-iltana kiertueeseen sisältyy syötävä matkamuisto, kun vierailijat saavat mahdollisuuden tehdä omat vohvelit.

7. Ystävänpäivä on erikoinen

Vaikka keskimmäinen vohvelihalli ei huuda romaania, kaikki muutokset Ystävänpäivällä. Kiitos pöytäliinojen, sydän-ja-rakkauden-teemalla koristeet, ja vaaleanpunainen ja punainen taulukko, ruokailu muuttunut kynttilä rakkaus pesiä. Jotkut paikat jopa hyväksyvät varaukset erityistä iltaa varten, joten rakkauden ja vohveleiden tunnelmissa olevat parit eivät ole vaarassa joutua odottamaan taulukkoa kahdelle.

8. Waffle Houseilla on oma levy-yhtiö

Ei jokaisessa Waffle Housessa on jukeboksi, mutta ne, jotka tekevät, tarjoavat kappaleita “On paistossa rusinoita”, “Tee minua juustolla” ja evankeliumin innoittamana säveltää “He ruokaavat minun tilaukseni”. Laulut luotiin ja julkaistiin Waffle Recordsin, Waffle Housen omalla levyllä, jonka aloitti 80-luvulla auttaa erityistä Waffle House -ympäristöä. He jopa laittavat musiikkivideoita ja kokoelma-CD: n kuunnellakseen heidän osuutensa kotonaan.

9. Paketit voidaan toimittaa Waffle Houseen

Se, että yhtiö on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa, tekee siitä täydellisen paikan tavata. Vuonna 2015, Waffle House yhtyi Roadien kanssa, jakelupalvelu, joka toimii kohtaamispaikkana asiakkaille, jotka haluavat noutaa paketteja mistä tahansa ravintolan arvioidusta 1 750 paikkakunnasta.

10. He tekevät paljon makkaraa

Waffle House palvelee monien paikkakuntiensa puitteissa paljon kuuluisia makkaraa. He kypsyvät niin paljon pieniä pahvia, että jos olet asettanut kaikki ne paikat, jotka he tekivät vain yhdellä päivällä, he olisivat neljä kertaa suurempi kuin Empire State Building.

11. He antavat takaisin yhteisöönsä

Ilmaisee, että kaikki haudutetut ruskeat ja hiutaleet, jotka olemme syöneet, olivat hyvää syytä. Waffle House -säätiö lahjoittaa arvokkaille organisaatioille koko kotipohjansa Atlantin suuremmalla alueella.

12. Asiakkaat voivat auttaa luomaan valikon

Waffle House Test Kitchen on paikka, jossa ravintoloiden kokit päästävät irti ja luovat aineksia antamaan asiakkailleen uusia valikkokohtia kuten maapähkinävärisin vohvelit ja jotkut heidän hienoista salaatistaan ​​(vaikkakin, jotka menevät Waffle Houseen salaattiin?). Jos haluat nähdä, mitä ketju aikoo lisätä valikkoonsa seuraavaksi, käy heidän verkkosivuillaan nähdä, missä uusia valikkokohteita testataan ja sitten mennä ulos ja syödä ja antaa ravintolalle palautetta. Jos kohde tekee sen pyhitettyyn valikkoon, katsokaa itseäsi trendikkäjäksi.

13. Bert on todellinen

Jos olet koskaan tilannut kulhon Waffle Housein kuuluisan Bertin chiliä, joka on täynnä makkaraa, hampurilaista ja pavut, saatat olla ihmetellyt sen nimekkäistä. Bert Thornton oli pitkäaikainen ravintola-alan työntekijä, joka tunnetaan paremmin kokoushuoneessa kuin keittiössä. Varapuheenjohtaja Emeritus työskenteli Waffle Housessa noin 30 vuoden ajan kehittämällä perinteisen chili-reseptin matkan varrella.

14. He palvelevat häät

Kun kaksi Waffle House -palvelinta päätti saada kiinni, he tiesivät, että heidän oli tehtävä se ruokapaikalla, jossa he olivat tavanneet Daculassa, Ga. Gwinnett Daily Post. Jos et ole kiinnostunut vastaanottamaan hääsi Waffle Houseissa, harkitse Waffle Housen sulhasen kakkua.