7 vinkkejä olemiseen kaikkein hyvin puhuttu henkilö huoneessa

Oikeiden sanojen löytäminen jopa jokapäiväisissä keskusteluissa voi joskus olla haastava tehtävä. Jatkuvasti jäsennelty ja valmis chat voi tuntua ylitsepääsemätön vuori kiivetä monille, mutta on olemassa muutamia vinkkejä ja temppuja kaikki voivat käyttää tulla kaunein henkilö huoneeseen. Tutustu seitsemään keskeiseen neuvonantajaan, jotka ovat peräisin muutamilta asiantuntijoilta ympäri internetiä siitä, miten olla kaikkein puhuttu henkilö kaikissa keskusteluissa.

Lukea paljon

“Lukeminen on hyvä tapana jatkaa puheen tai artikulaation tekemistä” Kumar Narain kirjoitti Quoralle. “Lukeminen rakentaa tietoa, lauserakenteita, suhteita ja virtausta, ymmärtää syy-vaikutusta, mitä-jos, väitteet-negations, ymmärrys monimutkaisuus meidän luonne ja käyttäytyminen ja paljon muuta. Lukeminen antaa myös luottamusta ja yhteydenpitoa, sekä suotuisaa puhetta. “

Hengitä syvään

“Puhe puhkeaa. Hengitys hyvin tekee äänesi vahvemmaksi “Lat Nayar, muutosvalmentaja, joka totesi, että hän oli kärsinyt änkytyksestä, kunnes hän oli 14-vuotias, kirjoitti samaan Quora-säikeeseen. “Voit pysähtyä oikein hetkenä, kun puhut, eikä lopeta squeak, koska olet lopettanut hengityksen. Puheesi on paljon pehmeämpää ja sopiva hengitys. “

Käytä nopeutta

Mukaan Carol A. Fleming, kirjailija Se on tapa, jolla sinä sanot, avain soinnilliseen artikulaatioon on harjoitella veneesi. Kuten hän selitti Valitut Palat, voit tehdä tämän kopioimalla ja liittämalla a 160-sana ohjataan sanakirjaan. Lukekaa sitten ääneen ja äänitä ääni. Flemingin mukaan lukemiseen kuluu noin yksi minuutti. “Tavoitteena noin 155 – 175 sanaa minuutissa normaaliin keskusteluun”, hän sanoi. Jos aiot nopeasti yrittää hidastaa sitä muutamalla hengityksellä.

Kuuntele muita ennen puheenvuoroa

“Minulla oli tapana ajatella, että puhuminen oli vain” puhumalla “. Olin väärässä, Nayar lisäsi Quora lähettää. “Ollut jäseniä ja johdonmukaisia ​​ovat myös mitta, kuinka hyvä olet kuuntelija. Sinua ei pidetä johdonmukaisena, jos et ymmärrä, mistä asiasta keskustellaan. Joten, kuuntele hyvin. “Kuten hän lisäsi tärkeästi,” Sitten, keskeytä tarkkaavaisesti. Se on merkki kunnioituksesta. “

  Country Farmhouse From 'Fixer Upper' Season 1 voi olla sinun 475.000 dollaria

KATSELLA: Asiat, jotka vain Southern Grandmothers Say

 

Puhua

“Sinun pitäisi pystyä puhumaan tarpeeksi voimakkaasti niin, että kuka tahansa, joka on 15-20 metrin päässä, voi selvästi ymmärtää sinut”, IdeanGenius.comin perustaja Tim Enalls kirjoitti Quora. “Harjoittele puhumalla tällä intensiteetillä, jotta ihmiset voivat ymmärtää teidät ja seurata sitä, mitä sanot ja kiinnittäkää huomionne itsekseen.”

Päästä eroon täyteaineista kuten “um”

“Yksi” Um “-toiminnoista on kertoa yleisölle, että et ole vielä puhunut ja tarvitsee kerätä ajatuksiasi,” Forbes avustaja Selena Rezvani kirjoitti viestissä. Hän selitti lisäksi, että paras tapa päästä eroon näistä sanoista on kuunnella itsesi tallennusta, oppia laukaisupisteesi ja kouluttaa tiesi sanoista. “Siirry eteenpäin …”, “Toinen tärkeä näkökohta on …” ja “Siirtyminen puhuttaessa …” ovat suuria korvaajia. ”

Ole itsevarma

“Yhdessä hilpeistä kohtauksista Big Bang -teoria, Leonard sarkastelee Sheldonissa sattumalta, miten se ei todellisuudessa uida, jos opit tekemään sen kuivalla lattialla eikä varsinaisella vedellä “, Fatima Sarwar selitti Quora. “Koska Crux on, jotkut asiat tulevat vain tekemästä niitä” syvissä vesissä “tekemällä virheitä ja lopulta varmistamalla oppimalla näistä virheistä. Joten aloita työskennellä tällä luottamuksella! ”