80-vuotiaiden pariskunnalla on vain yksi paikka mennä Questin Visit Every Cracker Barrel Amerikassa

Nimi Cracker Barrel -ravintola, ja Ray ja Wilma Yoder voivat lähes taata, että he ovat olleet siellä. 80-vuotias pariskunta Goshenista, Indiana on käynyt 644: ssa 645 Cracker Barrel -paikasta Amerikassa.

“Se on alamaailma, ja kaikki ovat ystävällisiä”, Ray kertoi äskettäin Libanonin demokraatille. Se on kuin kotona. “

Ray sai ensimmäistä kertaa Cracker Barrel bugin 40 vuotta sitten, kun hän työskenteli Coachmanin kuljettaessa huviveneitä eri puolilla maata. Suosittu ketju tuli pian paikasta syömällä – se oli kohde. “Se aiheutti ikävystymisen ajautumisesta”, hän selittää. Hänen vaimonsa Wilma lopulta liittyi hänelle ja 30 vuoden ajan he ovat matkustaneet maata yhdessä vierailemalla joka Cracker Barrel merestä loistavaan mereen. Tämän seurauksena Yodersista on tullut lähes julkkiksia.

WATCH: 12 asioita, joita näet jokaisella Southern Road Tripilla

“Se on hyvä tunne. Se on jotain, jota olemme seuranneet kauan, mutta se on saanut huomiota viimeisten kymmenen vuoden aikana tai niin, “Ray kertoi Demokraatti, että he saavat usein lahjakoreja ja kuviapyyntöjä, kun he käyvät. He myöntävät vierailleen jopa kahdeksan päivää yhdessä päivässä, mutta he aina ostavat jotain – olipa sitten kahvia tai karkkia – ja aina Jätä juomaraha. Aiemmin tässä kuussa pari osallistui uuden Cracker Barrel -paikan avaamiseen Lavoniaan, Georgiaan (numero 644), joka jättää vain yhden vierailun: Tualatinissa, Oregonissa.

Päivän päätteeksi se on johdonmukaisuus, joka pitää heidät ja niin monet muut tulevat takaisin. “Se on sama hyvää palvelua ja upeita ihmisiä, mihin mennä”, Ray totesi.

Emme voineet yhtyä enempää!

  Oletko kuullut \