Alert! Olet leipää kana täysin huono

Kuinka monta kertaa olet heittänyt kätesi ylös keittiössä ja miettinyt, on nopeampi tapa tehdä tämä? Olen viettänyt monta tuntia tunnustelemaan kulinaarisia alttareita nopeamman keinon rullata taikinaa, chiffoning kalaa ja tietenkin puhdistaa astiat olemassaolosta. Valitettavasti olet epäonninen näistä kolmesta tapauksesta. Mutta jos toivotte nopeamman tavan leipäkanaa, olisit onnea.

Kuten Delish huomautti äskettäin julkaistussa artikkelissa, tarvitset suuren uudelleen suljettavan muovipussiin, munasoluihin ja leivänrutiineihin, jotta työ saadaan tehtyä. Kyllä, sinä lue se oikein: ei tarvita jauhoja täällä, ihmiset. Sinun ei myöskään tarvitse likaista lisäastiat ruoppausasemille.

Kun olet valmis kanaa haluttuun kokoon (tarjoukset, kuutio jne.), Pistä kanan kuivaksi paperipyyhkeellä. Sitten? “Heitä ne gallonikokoiseen uudelleen suljettavaan muovipussiin. Voittaa noin kaksi munaa kiloa kanaa kohti ja kaataa sen päälle”, selittää kirjailija Candace Braun Davison. Sulje laukku ja ravista kanaa, kunnes se on tasaisesti päällystetty.

WATCH: Miten uunissa paistetaan Sweet Peruna siruja

Viimeiseen vaiheeseen kaada teidän leivänrikkaat ja kaikki lisäravut ja mausteet, jotka haluat lisätä sekoitukseen, tiivistä laukku ja toista ravistusmenetelmä. Bonus: “Jos käytät joitakin pihkeitä, jotka otat kanaa pussista, voit paistettua ne paistinpannuihin tai paistatella niitä uunissa ilman, että saat sormillasi mitään karkeaa leipoa”, toteaa Braun Davison.  

Pihviravintola, me rakastamme sinua ja kaikki, mutta ajattelemme, että kana on päivälliselle tänään. 

  7 vinkkejä olemiseen kaikkein hyvin puhuttu henkilö huoneessa