Henry Middleton on vähän paikallinen julkkis Charlestonissa. 69-vuotiaana, joka tunnetaan yhteisössä “Happy Henry”, tuli kansallinen ilmiö sen jälkeen, kun hänen tanssinsa ja viihdyttämässään videota Cooper-joen siltajuoksu osallistui juoksuun viime vuonna.

Mutta Happy Henry ei ole aina ollut niin iloinen. Kuten hän selitti WCIV, kaikki muutti yhden yön ollessaan 19 vuotias. Hänellä oli läpimurto, joka muuttui hänen ikuisiksi ajaksi, ja hän on ollut onnellinen siitä lähtien.

“Se oli valinta minulle. Minä sanoin:” Herra en voi ottaa tätä enää, auta minua! ” Kaadoin oluen viemäriin ja en koskaan juonut taas, savustettu savukkeita, ei sormia, kunnes he vuotavat, niin hermostunut olin “, hän selitti paikalliselle uutisasemalle.” Enemmän näistä asioista, vain rakkaudesta Jeesus ja äitini rakkaus, siitä puuttui koko ajan. “

WATCH: Suloinen viiden vuoden vanha lehdet kukat naapureille vain tehdä niistä onnellinen

Middleton on Charlestonin historiallisessa kaupunginosassa Hampton Innin majakkaiden kapteeni. Hänen työtoverinsa kertoivat WCIV että hänen onnensa on riippuvuutta ja että hän on vastuussa ponnahdus tanssitilaisuuksista Hampton Innin eteisissä.

“Kaikki, mitä teet elämässä, teet sydämestä – siksi olen niin onnellinen”, Middleton lisäsi. Mielestämme nämä ovat hienoja hienoja sanoja elää, herra.

Katso Happy Henryn haastattelu WCIV tässä.