Chick-fil-A ja Chipotle tarjoavat Freebiesä kansallisen opettajan arvostuspäivänä

Ei ole helppoa olla opettaja, minkä vuoksi tiistaina 8. toukokuutath, kaksi suosituimmista pikaruokaketjuista juhlivat National Teacher Arvostuspäivää kohtelemalla Amerikan valtavia koululaisia ​​hyvään aterioon.

Burrito jättiläinen Chipotle ja eteläinen rakastettu Chick-fil-A ovat keskuudessa pitkä lista tuotemerkkeistä, jotka juhlivat kouluttajia tänä vuonna. Chipotlessa kaikki opettajat, tiedekunnan jäsenet ja koulun henkilökunta voivat nauttia buy-one-get-one-burritoista, burrito-altaista, salaatista ja tacoista. Tarjous on voimassa vain tiedekunnan tunnuksella Opettajan arvostamispäivänä klo 15.00. ja sulkeminen.

WATCH: Kuinka tehdä Copycat Chick-Fil-Sandwich

Chick-fil-A -fanit arvostavat tosiasiaa, että klo 8 ja 8 välillä 8. toukokuutath, valitut paikat tarjoavat ilmaisia ​​kana-voileipiä kasvattajille. Varmista vain tarkistaa paikallisen myymälän kanssa ja tuoda tiedekunta I.D. välttää menemästä kotiin tyhjäkäsi (ja nälkä).

Jos olet miettimättä muista paikoista, opettajat voivat pisteet tänä vuonna, Atlanta Journal Constitution on laatinut kattavan luettelon vähittäiskauppiaista, jotka juhlivat kansallisen opettajan arvostuspäivää.  

  Tapaa Tennessee's Grey Beard Adventurer