Chip ja Joanna Gaines varoittavat petollisesta “Fixer Upper” huijauksesta

Chip ja Joanna Gaines taistelevat takaisin online-huijareita vastaan, jotka ovat luoneet lupaavia kotitekoisuja epäilyttäville faneille.

Mukaan Korjain yläosa tähdet, jos saat viestin joltakulta, joka lupaa kodin muunnosta heiltä, ​​älä yksinkertaisesti osallistu: se on varmasti huijaus.

Huolimatta petosten laajuudesta, pariskunta hiljattain kävi Facebookissa varoittamaan yrityksiä, jotka väittävät olevansa sidoksissa kodin suunnittelun imperiumiin. 

“Olemme saaneet tietää jatkuvasta” Fixer Upper “-huijauksesta, jossa on suunnittelu- ja rakennusyritys, joka väittää liittyvän Chipin ja Joannan kanssa,” Magnolia Marketin Facebook-sivun yhteinen viesti on luettavissa. “Jos saat viestin Facebookista tai sähköpostitse joltakulta, joka väittää olevansa tai haluaa työskennellä Chipille ja Joannalle, kannustamme sinua olemaan tekemättä.”

Olemme tietoisia meneillään olevasta “Fixer Upper” -huijauksesta, johon suunnittelijat ja rakennusalan yritykset väittävät…

Lähettäjä Magnolia Market torstaina 3. toukokuuta 2018

Ja jos huomaat väärennettyjä mainoksia tai uutisartikkeleita Chipistä ja Joannasta, he kannustavat sinua ilmoittamaan raportin osoitteeseen [email protected].

Ole varovainen siellä, y’all!

  Maailman suurin kilpikonna palaa Pohjois-Carolinaan pesään