Erin ja Ben Napier kutsuivat kaikki Laurel, Mississippi heidän ulkoterapeutinsa katsomaan kotikaupungin ensi-iltaa

Ben ja Erin Napier olivat eniten Eteläinen katselujuhliin heidän uuden HGTV-showinsa, kotikaupungin. Ja jotenkin, emme ole yllättyneitä.

Valokuvan Erin mukaan, joka oli Instagramissa heti esityksen 21.3. Esityksen jälkeen, noin puolet Laurelin, Mississippin väestöstä (kädessä nurmikkotuoleilla) katsoi katsomassa näyttelyn ensi-matkaa pariskunnan keskustan tiiliseinälle yleinen kauppa, Laurel Mercantile Co.

Pariskunta ymmärrettäisiin järkevästi hankkeen huipentumisesta, joka koski niin monia naapureita, joten he luonnollisesti kutsuivat koko kaupunkia juhlimaan heidän rinnalleen. “Se oli odotuksen arvoista”, Erin kuvaili “grammaa”. “Kiitos, että otit meille mahdollisuuden, @ hgtv.”

Se oli odotettavissa. Kiitos, että otit meille mahdollisuuden, @ hgtv. ❤️ #HGTVHomeTown

Erin Napierin (@erinapier) yhteinen viesti

Ensimmäisessä jaksossa Ben ja Erin auttoivat pari uutta alueelle remontoimaan 1940-luvun käsityöläistyyliä pitävän talon, jossa oli raikas ja päivätty tuoreeseen, perinteisempiin bungaloweihin. Ja tulokset ovat upeita.

Napiers kokonaan uudistivat kodin ulko-osia, varsinkin poistamalla lasin ja tiilen, joka peitti kaarevan kuistin. “Kuisti on tämän talon tähti, sillä asiakkaamme ostivat talon”, Erin kertoo episodiin. “Tässä pikkukaupungissa kuisti on yhtä tärkeä kuin olohuone tai keittiö, siellä missä sinä kokoat.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

Aamen sille.

Selvitä, milloin voit saada enemmän jaksot Kotikaupunki HGTV.comissa.

  HGTV varoittaa tätä "Property Brothers" huijausta