Georgia Dome Demolition tapahtuu pian – ja stadionilla on joitakin mielenkiintoisia asioita sanottavaksi siitä

Vuonna 1992 avattu Georgia Dome oli Atlanta Falconsin koti 25 vuotta. Nyt kun fanit asettuvat hienosti uuteen kaivaukseensa Mercedes-Benz-stadionilla, on aika sanoa hyvästit vanhalle keskustan laitokselle. Maanantaina 20. marraskuuta Georgia Dome on asetettu purkutyöhön, ja uutiset sen tuhoutumisesta ja väistämättömästä implosion ilmetessä ovat nostalgisia tunteita aiemmin.

Jopa Jos et ole koskaan astunut jalkaan 70 000-paikkaisen istuinpaikan sisällä, saatat muistaa joitakin uskomattomia urheilu- ja viihdetapahtumia, jotka ovat tapahtuneet tämän kuuluisan Atlanta-maamerkin alueella. Se on ainoa paikka järjestää vuoden 1996 kesäolympialaiset, NCAA: n miesten koripallon finaali neljä ja kaksi Super Bowlsia. Puhumattakaan, Southerners ovat takaluukun ja seuranneet kilpailevia SEC-ryhmiä pelaamaan Chick-fil-A Kickoff-pelejä ja Peach Bowls vuosia. Tietenkään emme voi unohtaa, että Falcons nousevat vuoden 2016 NFC-mestaruuskilpailuissa tekemään viimeisimmän näyttämöstään kotiruohikentälläan. Mutta valitettavasti 20. marraskuuta kaikki Atlantat jäävät ovat heidän muistojaan ja päänsärkyä ajettaessa väistämättömien liikenneruuhkien kautta implosion alueella.

Viimeisimmäksi kiireeksi Georgia Dome isännöi keskiviikkona 15. marraskuuta “Kysy minulta kaiken” (AMA) istunnon. Sen vastaukset Twitterissä olivat kaikkea muuta kuin ennustettavissa ja tylsää. Tässä on, mitä vanhan stadionilla oli sanottavansa siitä, että se oli murskattu alas, sen suosikki hetkiä ja huhuja sen kiistanalaisista suhteista naapurimaiden Atlanta-paikkoihin.  

Ei hätää täällä. Kysyttäessä, aikooko se purkaa purkamisen, Dome vastasi: “Mahdollisuudet ovat, kyllä.”

Niiden uraauurtavia tapahtumia, jotka ovat olleet isäntänä, kesäolympialaiset, WrestleMania XXVI, Hogan-Goldberg WCW-ottelut vuonna 1998, 2016 NFC-mestaruuspeli ja tietenkin Texan-supertähti Beyoncé kiertävät viisi parasta. Dome antoi kunnioitettavan maininnan maan taiteilija Kenny Chesneylle.

Sen suosikki ruokakulttuuri, joka oli toimilupahallissa, oli Williamson Brothers Bar-B-Q.

Huhuista huolimatta ei ole mitään vihamielisyyttä Philips Arenaa vastaan ​​tai uusinta tekniikkaa korvaavan sen.

Nyt, kun kysymys useimmista Atlantanista kuolee tietää, Georgia Dome ei ole ennustettu siitä, tuleeko Falcons palaamaan Super Bowliin. Asianmukaisesti todettujen.

WATCH: Nämä ovat kalliimpia stadionit rakennettu Yhdysvalloissa. 

Georgia Dome kutsuu muita Atlantanin ja fanit ympäri maailmaa katsomaan impliointia elävien eri paikallisten kanavien, Facebookin ja Falconsin virallisten sivujen kautta. Yritä olla itkemättä.