HGTV varoittaa tätä “Property Brothers” huijausta

Kiinteistön veljekset fanit varoilevat: huijarit ovat olleet HGTV: n työntekijöinä Facebookissa.

Kun Lisa Hartman sai viestin Jonathan ja Drew Scottilta, jotka väittivät työskentelevän isännät Jonathan ja Drew Scottin kanssa, hän oli innoissaan. Luonnollisesti!

“Kun näin ensimmäisen kerran viestin, saan todella, todella innoissani”, hän kertoi ABC13. “Olin kuten,” Oi Jumalani! Kuinka selitän tämän Keithille? “”

Keith, hänen miehensä, oli epäilevä.

“Ensimmäinen vastaukseni oli:” Vakavasti? “” Hän muistutti paikalliselle uutisasemalle. “Minulla on aina kriketti olkapäälleni siitä, mikä on huijaus ja mikä ei ole.”

KATSELLA:

 

Onneksi sopimuksen tarkemman tarkastelun jälkeen Hartmans huomasi punaisia ​​lippuja. Yhdessä se sisälsi väärän parin nimen. Ja se, että he vaativat rahaa etukäteen, teki heistä epämukavaksi. Kun rahan kysyntä tuli kiireellisemmäksi, tuli selväksi, että operaatio oli kaukana legitiikistä.

 

Hartmanin huijaus ei ollut yksittäinen tapaus. Itse asiassa Scotts itse äskettäin muistuttivat heidän fanit ole koskaan anna heidän henkilökohtaisia ​​tai taloudellisia tietoja Facebookissa ja aina etsiä sinistä valintamerkkiä varmistaakseen, että he vastaavat heidän todennettua tiliään.

 

Lähettänyt Property Brothers maanantaina 20. marraskuuta 2017

HGTV käsitteli myös uuden hakkurivaraston verkkosivuillaan.

“Haluamme muistuttaa teitä siitä, että on olemassa huijauksia, jotka haluavat hyödyntää rakkauttaan HGTV: n hyväksi, joten ole varovainen tarjouksista, jotka tarjoavat ilmaisia ​​kotiin liittyviä muunnelmia”, muistiinpano lukijoille. “Jos uskot, että olet ottanut yhteyttä HGTV: n edustajaan, voit vahvistaa viestin aitouden lähettämällä nimesi sekä tarkistamalla lähettämäsi kirjeen tai sähköpostin osoitteeseen [email protected]. Mitään muita kyselyitä tai kehotuksia ei käsitellä tämän sähköpostitilin kautta. Jos olet kiinnostunut hakemaan itsesi jossakin esityksissämme, tutustu alla oleviin tietoihin. “

  Kolmen vuoden ikäinen Atlanta-tyttö tapaa pappi varhain varastaa hattunsa