Ina Gartenin munat ja paahtoleipä Mashup eroavat kaikesta, mitä olet koskaan nähnyt

 

Löytyi lohipuutarhassa. Taitettu pehmeään juusto-ja-sieni omena. Salattu täydelliseksi. Esitä meille munanlevy, ja esitämme teidät onnellisille asiakkaille.

Mutta entä jos olisi parempi tapa tehdä munat ja paahtoleipä combo? Ina Garten on meille ylistänyt kana-koiria viimeaikaisessa instagram-postissä, joka valaisee allekirjoituspäiväjuhlat. 

Valokuvassa on pehmeitä keitettyjä munia, jotka on kasattu kahtena viipaleena paahtoleivän päälle ja koristeltu voimakkaasti tilliin ja karkeaseen merisuolaan. Se voi olla yksinkertainen, mutta emme tahdo kokeilla tämän nuoren luomuksen, jonka Balefoot Contessa avasi avustaja Lidey Heuck.

“Käärityt munat paahtivat kenellekään? Aamiainen? Lounas? Nyt?” Kiitos @ lideylikes !!! ” Gartenin instagram-kuvateksti lukee. Jos mukana oleva valokuva, jossa on aina niin vähän juoksutonta tuoretta kinkkua, tuoreita yrttejä ja kahta kunniakasta leivänpaahdettua leipää, ei teitä houkuttele munaa, emme tiedä mitä. (Vaikkakin jos etsit lisäohjeita, 71 helppoa muna-reseptiä voi innostaa.)

Murskatut munat paahtoleipää kenellekään? Aamiainen? Lounas? Nyt?!! Kiitos @ lideylikes !!!

Toinen viesti, jonka Ina Garten (@inagarten) on jakanut

Nyt ajattelemme, että tämä proteiinipakattu ruokalaji kuulostaa täydelliseltä laiska maanantai-ilta-illalliselta.

Tai tiistaiaamuna aamiaista. Tai nopea viikonloppu lounas lapsille. Tai … runsas välipala seuraavaan “Barefoot Contessa: Cook Like a Pro” katselujuhlille.