Jack Rogers antoi Jackie Kennedyn allekirjoitussandaaleille värikkäisen makeoverin

On talvi. Se on kylmä. Ja harmaa. Jos olet jotain sellaista, voit käyttää väriä. Ja kukaan ei tee ajattomia pop-kirkkaudella aivan kuten Jackie O. Ei ole yllätys, että entinen ensimmainen kasvatus Hamptonsissa, Newportissa, Manhattanissa ja Virginiassa, että hänen tyylinsä on klassisen ja rannikkovesien yhdistelmä. 

Kuten kaupunki ja maa äskettäin ilmoittanut, Jackie Kennedy tuli ihailemaan paria sileitä sandaaleja lomalla Capri. “Hän rakasti sandaalia niin paljon, että kun hän palasi valtioihin, hän toi heidät Floridan Palm Beach’n mukitasolle luodakseen lisäparia – ja niin oli Jack Rogers -juomamerkin alku.” Tämä satuottelu on johtanut näiden halutuvien sandaalien luomiseen ja brändiin, joka on kestänyt yli 50 vuoden ajan.

WATCH: 8 kauneuden oppituntia, joita opimme Jackie Kennedysta

Jack Rogers on juuri julkaissut uuden version Linja-Collector Edition -liikkeille. Kaikki käsin numeroitavat, vaivattomasti tyylikkäät kengät yhdistyvät kauniisti housuihin ja rapeisiin kenkiin, kuten uimapuku peittää. Jackie O: n alkuperäisen linjan Jack Rogersin innoittamana yhtiö julkaisee kolme yksinoikeusmallia kuun 15. päivänä 2018. Odottavat paljon vilkkaita, trooppisia sävyjä, kuten aurinkoinen keltainen ja pinseroinen sininen ja hohtava metallia, ja joidenkin hienoja pastellit sekoituksessa.

Tammikuu on nimeltään Napolin kapseli ja siinä on platina-, kulta- ja ruusukultaiset sandaalit. Helmikuu on Limoncellon kapseli; Maaliskuu, Keys Capsule; Huhtikuu, Newport-kapseli; Toukokuu, Jackie Capsule; Kesäkuu, Amalfin kapseli. Jokainen pari limited edition -kokoelmassa (Lue: Tilaa nyt ennen kuin ne myydään) vähittäismyyntihinta on 128 dollaria JackRogersUSA.com-sivustolla. Kävele Sanibel-saarella ei sisälly, mutta erittäin, erittäin rohkaistaan.