Jackie Kennedyn Virginia Childhood Home on myytävänä

Ennen kuin hän oli Jacqueline Kennedy, Yhdysvaltain ensimmäinen nainen, Jacqueline Bouvier oli vain nuori tyttö, joka kasvoi Potomac-joen rannalla pikkukaupungissa Virginiassa. Nyt koti, jonka hän kasvoi on myytävänä, antamalla kotiinkäyttäjille mahdollisuuden ostaa Yhdysvaltain historiaa.

Gorgeous Georgian-tyylinen kartano, joka tunnetaan nimellä Merrywood, istuu McLeanin vauraassa esikaupungissa, Virginia, aivan Washington DC: n ulkopuolella. Yhdeksän makuuhuoneen koti, josta on näköala joelle, on markkinoilla valtavan 49,5 miljoonan dollarin arvosta, kallein kiinteistö myynnissä alueella, mukaan Curbed. Ei ole epäilystäkään siitä, että ainakin osa tästä hintalappuista johtuu kodin arvokkaasta perinnöstä, mutta se on myös suorastaan ​​leukaa pudottava kiinteistö.

Merrywood rakennettiin vuonna 1919 ja Bouvier muutti kun hänen äitinsä naimisissa kodin omistajan, Standard Oil perijä Hugh D. Auchincloss. 23 000 neliömetrin tiilen ja kalkkikiven kotiin kuuluu yhdeksän makuuhuonetta, 13 kylpyhuonetta, viinikellari, muodollinen ruokasali ja useat yleiset huoneet, jotka levittäytyvät sen neljän tarinan yli. Laaja-alaisiin tiloihin kuuluu liikkuvia nurmikoita, muodollisia puutarhoja, puutarhatiloja sekä uima-allas, tenniskenttä ja paviljonki, jossa on sisätila-allas, kuntosali ja pukuhuoneet. On helppo ymmärtää, miksi Bouvier nautti viettää aikaa kotona, kuten hän kirjoitti vuonna 1944 Kaupunki maa: “Minä rakastan sitä niin Merrywoodilla – niin rauhallista. . . joen ja näiden hyvien jyrkkien kukkuloiden kanssa. ”

Kotona on tällä hetkellä America Onlinein perustaja Steve Case ja hänen vaimonsa Jean, National Geographic Societyin puheenjohtaja, joka osti sen vuonna 2005 24,5 miljoonalla dollarilla. Wall Street Journal raporttien.

Vieritä alaspäin nähdäksesi lisää tästä kauniista georgialaisista.