Joanna Gaines ilmaisee Baby # 5: n yllättävän nimen ja jakaa ensimmäiset valokuvat vastasyntyneestä!

Se on ollut jännittävä päivä Gaines-perheelle. Aiemmin tänään Chip ja Joanna Gaines toivottivat viidennen vauvansa maailmaan. Chip merkitsi onnellista tilaisuutta tweetillä, joka vähän tiesimme todella antavan käsityksen vastasyntyneen nimestä.

Saitko hienovaraisen vihjeen? Jos olet unohtanut vauvan nimimerkin, älä epäröi, Joanna Gaines paljasti pojan nimen muutaman tunnin kuluttua, jolloin Chipin älykäs nyökkäys on yhä selvempi: Crew!

“Vauvan poika, Crew Gaines, on täällä ja emme voineet olla rakastuneempia. Hän teki odottamattoman (ja nopean) sisäänkäynnin maailmaan kaksi ja puoli viikkoa aikaisin – mikä sopii, koska hän oli makea yllätys päivästä yksi “, Joanna Gaines kuvattu jakeluhuoneen instagramikuvien karuselli. “Kiitos kaikista ajatuksista ja rukouksista, olemme niin kiitollisia.”

Meidän poikavauva, Crew Gaines, on täällä ja emme voineet olla rakastuneempia. Hän teki odottamattoman (ja nopean) sisäänkäynnin maailmaan kaksi ja puoli viikkoa aikaisin – mikä sopii, koska hän oli ihana yllätys ensimmäisenä päivänä. Kiitos kaikista ajatuksista ja rukouksista. Olemme niin kiitollisia.

Joanna Stevens Gainesin (@joannagaines) jakama viesti

Muutaman minuutin kuluttua mamma-viisi seurasi ensimmäistä viestiään toisella sydämen sulavalla valokuvalla, tällä kertaa neljästä vanhemmasta lapsesta, ahemista, miehistöstä – Dukeilta, Drakeilta, Ella Roseilta ja Emmie Kayta – innokkaasti odottamassa heidän uuden veljensä. Mielenkiintoista on, että Crew on ensimmäinen Gainesin poika, joka rikkoo perheperinnettä, jonka nimi alkaa kirjaimella “D.”

Yksi suosikkikuvista, jonka ystäväni näytti minulle, kun Crew syntyi. He eivät voineet odottaa tavata uutta vauvan veli ❤️

Joanna Stevens Gainesin (@joannagaines) jakama viesti

WATCH: Joanna Gaines kaappaa Bedtime Woes vanhempien kaikkialla Perfect Photo

  Historiallinen Gaillard-Bennett-talo on Vanhan Charlestonin sovitus

Voimme vain miettimään, millainen juhlallinen paraati järjestetään Wacossa huomenna Gainesin klaanille. Onnittelut koko miehistölle!