Kolmen vuoden ikäinen Atlanta-tyttö tapaa pappi varhain varastaa hattunsa

Paavalla on monia asioita, joita ihmiset haluavat, mutta ainoa asia, jonka kolmivuotias Estella Westrick halusi kokouksestaan ​​Hänen Pyhyytensä kanssa, oli hattu.

Estellan perhe oli iloinen, kun uskonnollinen johtaja tavoitti hänet suudellen Vatikaanin papin yleisön aikana tällä viikolla. Kun hänen isänsä nosti hänet kohti pappi, Atlantan sassy-taapero avasi ja nappasi hattunsa suoraan Pontiffin päästä. Kaikki (paavi mukana!) Ei voinut auttaa, vaan nauramaan söpön pikku amerikkalaisen rohkeudesta.

Estellan setä otti videon hilpeä hetken, ja se virusti muutaman tunnin kuluessa siitä, kun hän lähetti sen sosiaaliseen mediaan.

“Otti jumalavereeni tavata paavi”, setänsä Mountain Butorac kirjoitti Twitterissä. “Hän varasti hattunsa!”

“Voit nähdä, että kun he toivat hänet, hän oli tavallaan tuijottaen hattu”, Butorac kertoi Tänään Show. “Niinpä kun pape oli menossa suutelemaan häntä, hän jo silmäsi ja käsi alkoi nousta ylös. Se oli kuin hän meni suunnitelmaan. “

Butorac sanoo, että paavi ja hänen palvelijansa jatkoivat naurua Estellan epärehellisestä liikkeestä, kun hän tervehti muita vierailijoita.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

“Nykyään, varsinkin tiedotusvälineissä, niin politiikassa on niin paljon myrkyllisyyttä, jopa kirkkopolitiikassa, että on mukavaa ottaa pieni tauko kaikesta ja nähdä vain söpö lapsi ja paavi nauraa”, hän kertoi Tänään.

  Sydämenlämmitin: Mikki Hiiri merkitsee kuuroille lapselle Disney World