Maailman suurin Lego Titanic Replica, jonka on kehittänyt nuori autistinen poika, joka on esillä Tennesseessä

Täysi höyry eteenpäin koilliseen Tennessee!

Aiemmin tällä viikolla Titanicin maailman suurin Lego-kopio teki amerikkalaisen debyyttinsä Titanic Museum Attractionissa Pigeon Forgen alueella. Häikäilemättömän meripeninkulman mittakaava malli on 26 metriä pitkä ja viisi metriä pitkä ja kesti 10 vuotta vanha Brynjar Karl Birgisson Islannista, 56 000 lego-tiiliä ja 700 tuntia.

Nyt 15, autiomaailmaan kuuluva Birgisson, seurasi luomustaan ​​Atlantin yli, jossa se on esillä joulukuuhun 2019 mennessä. Kun hän on kaupungissa, Bigisson aikoo vierailla alueellisissa kouluissa, joissa hän puhuu opiskelijoiden kanssa elämästä ( ja kukoistaa) autismin kanssa. 

Mukaan CNN, hanke oli perhetapahtuma. Hänen isoisänsä Ogmundsson, insinööri ja hänen äitinsä Bjarney Ludviksdottir auttoivat häntä tuomaan kuuluisan aluksen pienimuotoisen version henkiin. Ogmundsson pienensi Titanicin alkuperäistä suunnitelmaa Lego-kokoon ja auttoi selvittämään kuinka monta tiiliä hän tarvitsi mallin luomiseen.

eteläinen Living Titanic Lego Replica Museum
Titanic Pigeon Forge

Birgisson sanoo, että Titanicin uudelleenkäyttö auttoi häntä omaksumaan autismin. Ennen hankkeen aloittamista hänellä oli vaikeuksia kommunikoida, mikä teki hänet onnettomaksi ja yksinäiseksi. Nyt hän luottaa ja antaa jopa haastatteluja.

“Kun aloitin rakentamisprosessin, minulla oli henkilö, joka auttoi minua kouluun jokaisessa vaiheessa, jonka otin, mutta tänään opiskelen ilman mitään tukea. Omat arvosanat ovat nousseet, ja luokkatoverini pitävät minua vertaiskuntana. Minulla on ollut mahdollisuus matkustaa ja tutustua ihmeisiin ihmisiin ja tavata heitä “, hän kertoi CNN.

WATCH: Kate Winslet paljastaa, että Matthew McConaughey oli lähes valettu Jackin nimellä “Titanic”

Lego-kopio lähetettiin Islannista kolmessa suuressa kappaleessa ja sen jälkeen huolellisesti uudelleenrakennettuna ennen sen valtiopelien debyyttiä.

“Olemme ylpeitä siitä, että Titanic Museum Attraction Pigeon Forge, TN on ensimmäinen ja ainoa paikka Yhdysvalloissa, missä se näkyy,” vetovoiman omistaja Mary Kellogg-Joslyn sanoi julkaisussa.

  Georgian kalliimpi koti on palannut markkinoille yli 25 miljoonan dollarin arvosta

Jos haluat lisätietoja ja ostaa lippuja, käy osoitteessa TitanicPigeonForge.com.