Naiset, jotka omistavat koiria raskaana, voivat olla terveellisempää vauvoja

Koirilla on maine mudan jäljittämisestä ja nälkäisten suukien ilmaantumisesta, ja vaikka tavanomainen viisaus onkin, että ylläpitämät ihastuttavat, pörröiset emmagneetit ovat kaukana sinusta raskaana, Albertan yliopiston uuden tutkimuksen mukaan omat koirat raskaana synnyttävät terveellisempää vauvaa.

Tiedot, jotka olivat raportoi The Science of Us, toteaa, että kotitalouksille, jotka ovat lemmikkejä (joista 70% on koiria), syntyneet lapset ovat parempia tasoja kahdesta suolen bakteerikannasta, “jotka liittyvät vähentyneisiin lihavuuksiin ja allergisiin sairauksiin”. Tämä tarkoittaa sitä, että rakas koirasi voi todella auttaa lapsellasi vähemmän allergioita ja vähentää lihavuutta koko elämänsä ajan, mikä tuntuu meille win-win -tilanteelta.

Tutkijat huomauttivat myös, että lemmikkieläinten omistajuuden edut kehitysmaissa jatkuneesta syntymän jälkeen, ylläpitämällä korkeampia terveitä suolistosbakteereja. Tämä tarkoittaa sitä, että jos rakas pooch asuu isoäidin maatilalle muutama kuukausi, kun olet tottunut ottamaan vauvan ympärille, lapsesi hyötyy edelleen terveydellisistä eduista.

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

Sanoimme, että suosittelemme pitämään pentusi mahdollisimman pitkään, koska syntymäilmoituksesi ja Facebook-viestisi ovat niin paljon karkeita, kun niissä on pieni ja pörröinen.

  Savannahin kaupungin uusimmat maisemoottorit ovat 53 nälkäisen vuohen joukkue