Kun on kyse koirien kumppaneista, amerikkalaisilla on selvä etusija. 27th vuosi peräkkäin, American Kennel Club on listannut rakastetun labradorinnoutajan suosituimpana koiran rotu maassa. Saksanpaimenkoiria ja Golden Retrieveria löytyy istuen varsin toisella ja kolmannella sijalla.

“Labradorinnoutaja on tassuillaan tiukasti asennettu amerikkalaisten sydämeen”, AKC: n pääsihteeri Gina DiNardo sanoi lausunnossaan. “Se on niin monipuolinen ja perheystävällinen rotu.”

Kansakunnan suosituimman koiran lisäksi AKC kertoo, että Labs ovat myös suosituin rotu Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Houston, Raleigh, Seattle ja Washington D.C.

WATCH Jos olet koiran ystävä, tämä on Facebook-sivu, jota sinun on noudatettava:

Samaan aikaan merkittävät shakeups tämän vuoden listassa ovat Ranskan Bulldogin nousu kuudesta pisteestä neljään, lyö Beagle pois viidestä viidestä ensimmäistä kertaa vuodesta 1998. Ja sen jälkeen, kun heidät on työnnetty pois ensimmäisestä kymmenestä ensimmäistä kertaa Neljässä vuodessa Boxerilla on todennäköisesti luun valita Saksan lyhytkarvainen Pointer, joka rajoittui tiensä 10th paikalla tänä vuonna.

Mietitkö, kuinka pörröinen ystäväsi pinoa muuhun pakkaukseen? Katso koko lista rodun rankingista 2017 täältä.