New Orleans-pohjaiset kaupat myyvät T-paitoja rahan nostamiseen Texas Food Banksille

Hurrikaani Katrinan syyskuussa 2005 tapahtuneen tuhoamisen ja tuhon jälkeen Houstonin kaupunki otti avoimesti käyttöönsa hajonneiden naapureidensa.

Monet New Orleansin omistamat yrittäjät ja käsityöläiset tulivat myös hirmumyrsky Katrinan uhrien auttamiseksi. Lahjoittamalla luovia lahjojaan hyväntekeväisyyteen, he pystyivät nostamaan tuhansia dollareita räätälöityihin vaatteisiin kohti hirmumyrsky Katrinan helpotusta. Tänään hirmumyrsky Katrinan 12-vuotispäivänä nämä samat NOLA-ylpeät ryhmät jatkavat ponnistelujaan, varainkeruuta naapurimaiselle Lone Star -valtiolle.

Hirmumyrsky Harvey, Dirty Coast (Katrina-organisaation jäljessä) sekä paikallisen vähittäiskauppiaan Fleurty Girl ovat luoneet yksilöllisiä T-paitoja, jotka hyödyttävät Texasin elintarvikepankkeja. Dirty Coastin T-paidan muotoilu sisältää Texasin osavaltion ääriviivat ja suuren fleur-de-lis-keskustan, joka on symbolinen tehtävästään, “olla New Orleanian, missä sinä olet”. NOLA.comin mukaan noin 10 dollarin tuoton myynnistä saadut tuotot lahjoitetaan nimenomaan Houston Food Bankille. Voit ostaa $ 28-paidan täällä.

Dirty Coast lähetti tämän lausunnon verkkosivuillaan: “Texasin naapurit otti monet meistä, kun koko kaupunki syrjäytettiin vuonna 2005. Haluamme pidentää avustavaa kättä heidän tarvitsemiinsa aikoihin, meidän kaikkien pitäisi. , Persianlahden rannikolla ei ole ainoita paikkoja, jotka vaikuttavat meren nousuun ja vaarallisiin myrskyihin. “

Fleurty Teen tee -muodossa on edessä sanat “Hou Dat”, jossa kirjekuoressa on kohokuvioinen kohokuvio. Se on saatavana valmiiksi verkossa 20 dollaria. Per Fleurty Tyttö Facebook-sivulta 100 prosenttia myyntituloista lahjoitetaan Feeding Texasille, voittoa tuottavaksi, joka palvelee elintarvikepankkeja Kaakkois Texasissa. Tuotto auttaa myös tukemaan Cajun-laivastoa, Louisianan syntyperäistä ryhmää, joka kokoontui tukemaan tulvien uhreja Houstonissa tällä viikolla sekä katastrofaalisen tulvan aikana, joka lakaisi Louisianan elokuussa 2016.

“Emme ole unohtaneet, että Houston auttoi New Orleansia hurrikaani Katrinassa. Nyt on meidän vuoromme auttaa heitä”, Fleurty Girl julkaisi sivustollaan.

Emme ole unohtaneet, että Houston auttoi New Orleansia hirmumyrsky Katrinan aikana. Nyt on meidän puolestamme auttaa. 100%…

Lähettäjä Fleurty Girl maanantaina 28. elokuuta 2017

WATCH: Houston Strong: Katso Incredible Everyday Heroes auttaa pelastamaan elämää Hurricane Harveyin kautta

Vaikka hirmumyrsky Harvey joutui nopeasti alentumaan trooppiseen myrskyyn, on vielä raportoitu hengenvaarallisista sateista ja tulvista, joita odotetaan lähipäivinä Teksasissa ja mahdollisesti Louisianassa. Tässä on tapoja hankkia T-paita, jonka avulla voit auttaa.