Nyt on aika ostaa yksi suosikki Texas Cities

Jos harkitset uuden talon ostoa Teksasissa tänä vuonna, voit säästää suuria San Antoniossa. Kuten Apartment Therapy paljasti äskettäisessä artikkelissa, kiinteistöala Trulia on todennut, että sanojen keskimääräinen hintaa alenee 269,499 dollariin, mikä on 5,4%: n lasku vuodesta 2017. Trulia-raportissa todettiin myös, että Austinin mediaani-kotihinta on laskenut 3,4% viime vuodesta ja nyt kellot 336 995 dollariin.

Joten mitkä ominaisuudet hinnoittelua alaspäin San Antoniossa? “Tämä johtuu suurelta osin kahdesta tekijästä: Uudet rakenteet alkutuotot ovat tulleet markkinoille paremmalla hinnalla ja käytettävissä olevien työpaikkojen määrä on kasvanut 4,2% edellisvuodesta huolimatta siitä, että palkat laskivat 2,6% edellisvuodesta”, kirjoittaa Tim Latterner huoneistohoitokappaleessa. “Tämä loistava talousnäkymä on lisännyt myös nykyisten asuntovalmistajien arvoa: kotitalouksien arvot ovat kasvaneet kaupungissa 9,4 prosenttia ja San Antonio on vakaasti 8 prosenttia maan keskiarvosta”.

WATCH: Fiesta San Antonio

Taloudellisen valinnan lisäksi San Antoniosta on paljon syitä rakastaa. Houkuttelevista ravintoloista ja Alamo-elokuvista vilkkaaseen Joki-kävelyyn ja vuosittaiseen Fiesta-juhlaan, kaikki Southernerin tunnet olosi varmasti kotona tässä Lone Star-palkinnossa.

  80-vuotiaiden pariskunnalla on vain yksi paikka mennä Questin Visit Every Cracker Barrel Amerikassa