Oletko kuullut \

Unelma juttu Manhattaniin viikonlopun viettoon? Entä pari päivää Pariisissa? Mutta silloin on usein silloin, kun etsit lentolipuja ja huomataan, että edestakaiset lennot tekevät sinut takaisin vakavaksi vihreiksi. Siellä menee unelmoi.

No, ei niin nopeasti. Suosittu lentotutkimusohjelma, Hopper, on ilmoittanut “Secret Fares” -palvelun lanseerauksen, joka tarjoaa asiakkaille lentojen, jotka ovat jopa 35 prosenttia halvempia kuin mitä verkossa on. Travel Weeklyin mukaan sovellus on tehnyt kumppaneita lentoyhtiöiden Air Canada, LATAM, Turkish Airlines, WestJet, Copa ja Air China kanssa näiden yksinoikeussopimusten tarjoamiseksi asiakkaille.

WATCH: Top 10 Things To Do Georgia

Hopper totesi yhtiön lehdistötiedotteessa, että nämä säästöt voivat kääntää ylöspäin 500 dollaria kaukoliikenteen lennoilla, ja tarjoukset ovat sellaisia, joita et löydä mistään muualta, mukaan lukien metasearch-sivustot. Näihin ns. Secret-hintaan kuuluvat kansainväliset kohteet kuten Tokio, Melbourne, Pariisi, Barcelona, ​​Rio de Janeiro ja Costa Rica. “Salaiset maksut eivät ole läpinäkymätöntä, joten kuten tavallisen lentolipun ostaminen, tiedät kaikki lentosi, esimerkiksi lentoyhtiön, lähtöajan, saapumisaikan jne. Yksityiskohdat ennen varaamista”, lehdistötiedote toteaa. Erikoishinnat ovat nyt saatavilla Pohjois-Amerikan käyttäjille yli 60 000 reitillä.

Olemme valmiita hyppäämään kyytiin.

 

  Sydämenlämmitin: Mikki Hiiri merkitsee kuuroille lapselle Disney World