Walmart paljasti vain uuden tuotteen, josta joko rakastat kuolemaan tai se vie sinut kauhuksi – Tropickles, hedelmäpurkkia maustettu suolakurkku.

“Nykypäivän pari, suolakurkku ja hedelmäpunaus tapasivat sosiaalisessa mediassa (he sitoutuivat resepteihin Pinterestissä tarkalleen), nyt juhlimme heidän liittoumansa Walmart-myymälöissä”, yhtiö totesi lausunnossaan tänään.

Suurten arvoketjun alla myytävät suolakurkaset julkaistiin 14. heinäkuuta ja ne voidaan noutaa paikallisessa Walmartissa vain 2 dollaria. Kysymys kuuluu, haluatko kokeilla makeaa ja suolaista trooppista hedelmäsalaattia?

Etelät saattavat kuitenkin löytää käsitteen epämääräisesti tuttuja, sillä Kool-Aid Pickles on ollut tukipilari joillakin eteläisillä ruokakaduilla ja pienoismarkkinoilla olevilla laskureilla vuosia, niiden loistavan punaisen sävyn ansiosta ne ovat erottuneet vieroitettujen munien ja sikojen ” jalat. Perinteisesti ne suolakurkkua, jotka tulevat sateenkaaren pidättäessä sävyjä kuumasta vaaleanpunaisesta tummanpunaan syvään vihreään, tehdään peittauslipeillä Kool-Aidin paketin avulla. Tuloksena on makea ja hapan maku, joka on samankaltainen kuin sokeroitu suolakurkku – ja monet, monet ihmiset sitä rakastavat.

WATCH: Southern Millennials reagoi suolakurkkien jalkoihin

Joten, ovat Walmart’s Tropickles luonnollinen yhdistelmä tai luonnollinen evoluutio Kool-Aid suolakurkkua? Ainoa tapa tietää varmasti on heittää alas 2 dollaria Walmartin laskuriin ja yrittää niitä.