Sydämenlämmitin: Mikki Hiiri merkitsee kuuroille lapselle Disney World

Maapallon eniten taianomainen paikka sai vain hieman pienemmän poikansa maagista. Jay Rodgers syövät illallista vanhempiensa, Bethanyn ja Johnin kanssa Floridan Walt Disney World Resortissa sijaitsevassa Hollywoodin ja Vine-ravintolassa, kun hän havaitsi Mickeyä tekemään kierrokset ravintolassa. Kahden vuoden ikäinen ilo kääntyi sydämeen lämpimäksi kun Mickey allekirjoitti “Mikki Hiiri rakastaa sinua” häntä napauttamalla päätä, ylittäen käsivartensa rintaansa ja osoittaen pojan sydämestä. Jay on kuuro ja oppii amerikkalaista viittomakieltä ja luultavasti ei odottanut Disney-maskotti puhuvan kieltään.

Rodgers äiti, Bethany, tarttui koko viehättävästä videon vaihtosta ja lähetti sen Facebookille jakamaan taikuutta. Videossa Mickey nähdään allekirjoittamalla “Mikki Hiiri rakastaa sinua” ja sitten kysyy Jay: “Syötkö?” osoittamalla poikaa, teeskentelee syömistä ja osoittaa ruoanlautan päälle. Se oli todella ilahduttava hetki, joka teki vieläkin enemmän Rodgersin erittäin ilmeisestä ilosta, kun hän ajelisi kätensä ja nappasi tuolinsa.

Siksi rakastan Disney! Tämä Mikki Hiiri teki kierroksensa ja huomasi, että pieni kaveri on kuuro ja tuntee jotain merkkiä, joten hän tuli takaisin pöydälle myöhemmin allekirjoittamaan hänelle! Tämä näennäisesti pieni ele on todella niin monumentaalinen pikku kaveri! Se tosiseikka, että Mickey Mouse meni ylitse ja pidemmälle kuin silloin, kun hänen ei tarvinnut, tekee tämän momman niin onnelliseksi! Tämä henkilö ansaitsee tulla tunnetuksi tämän hämmästyttävän eleeseen! #disney #deaf

Lähettänyt Bethany Rodgers sunnuntaina 21. toukokuuta 2017

“Siksi rakastan Disneyn”, kirjoitti Bethany Rodgers hänen Facebook-postissaan. “Tämä näennäisesti pieni ele on todella niin monumentaalinen pikku kaveri! Se tosiseikka, että Mickey Mouse meni ylitse ja pidemmälle kuin silloin, kun hänen ei tarvinnut, tekee tämän momman niin onnelliseksi! Tämä ihminen ansaitsee tulla tunnetuksi tämän hämmästyttävän eleeseen! “

  KATSO: Nämä edulliset, koneella pestävät alustat ovat koko pelinmuutosta

WATCH: Meillä on Exclusive Sneak Peek of Disney’s New Pandora, Ja se on uskomatonta

Disney World’s Mickey ei ole ainoa hiiren oppimisen viittomakieli. ABC Newsin mukaan Disneylandin Minnie Mouse oli innoissaan pikku poikaa allekirjoittamalla “Kiva tavata sinut” ja “Rakastan sinua” kuurojen taaperoon ja ansaitsemaan suurta halausta saadakseen hänet tuntemaan itsensä mukaan ja rakastetuksi.