Tämä Chick-fil-A-työntekijä Chasing asiakkaan, joka jätti ilman broilerin sandwich on uusi suosikki asia

Keskustele palvelusta!

Chick-fil-työntekijä Midlothianista, Virginiasta, vie Internetiä myrskyn jälkeen, kun hän on jäänyt ravintoloitsijalle epätäydellisen tilauksen jälkeen.

Jared Wilson, 19, kertoi WTVR että spontaani sprintti oli hänen ilo.

“Tiesin, että voisin todennäköisesti ottaa kiinni [asiakkaan], joten ajattelin, että voisin yhtä hyvin antaa sen laukauksen”, sanoi Wilson, joka nopeasti katkesi oven ja onnistui kiinni asiakkaasta, kun hän ajoi pois ravintolan Westchester Commonsin sijainnista.

Puuttuva tuote oli kerrottu kana-voileipä, jonka työtoverin unohdin pukea.

WATCH: Salaisuus, jota et todennäköisesti tiedä Chick-fil-A Kids Aterioista

Wilson, joka on äskettäin valmistunut korkea-asteen tutkinnon suorittanut, sanoi, että hän on nähnyt muiden työtovereiden kulkemaan unohdettuun ruokaan asiakkaille. Vaikka nämä tyypilliset epäitsekkäät toimet “odotetaan” Chick-fil-A: n työntekijöiltä, ​​he eivät ole “jokapäiväistä tapahtumaa”, hän lisäsi.

Mutta kukaan ei odottanut, että tämä nopea tahti olisi kuvattu.

“En voi uskoa, että he ottivat minut kameraan!” Hän kertoi WTVR.

Bryan Ware -yhtiön Facebookissa jakama video on siitä lähtien virustiirtynyt. Kommentoijat suhtautuivat nopeasti Wilsoniin Forrest Gumpiin, jossa monet kutsuivat häntä “todeksi amerikkalaiseksi sankariksi”.

Etkö ole varma kuka tämä poika on Chick-fil-A Westchester Commons tästä syystä ihmiset rakastavat Chick-fil-A: ta. Et vain välitä elintarvikkeistasi, jonka olet halukas etsimään asiakkaalle, jos unohdat jotain! Hyvää työtä!

Päivittää. Hänen nimensä on Jared Wilson. Mahtava asiakaspalvelu!

Lisensointi / käyttö, sähköposti [email protected]

www.lethalprecision.com
www.lethalair.com

Lähettäjä Bryan Ware tiistaina 12.6.2018

Wilson kertoi WTVR että hän kokee kaiken hilpeäksi. Hän sanoi voivansa “vierittää kommentteja (video) tuntikausia ja ei voi lopettaa nauraa.”

Mitä tulee hänen tuleviin suunnitelmiinsa, Wilson sanoi aikovansa liittyä laivastoon, jossa epäilemättä hän onnistuu.

 Hyvin tehty, nuori mies!