Tämä hollantilainen uuni, jossa on yli 5 000 viiden tähden arvostelua Amazonissa, on vain 45 dollaria

Keittiö ei ole täydellinen ilman hollantilaista uunia. Kestävät ja monipuoliset, nämä paksut seinämät ovat jo pitkään olleet häätrekisterin suosikki, suurelta osin niiden vahvan hintalistan takia. (Tyylikäs ranskalainen voi helposti johtaa sinua ylöspäin 300 dollaria.)

Mutta hyvien ystäviemme ansiosta Lodgeissa sinun ei tarvitse sanoa “minä” saadakseni kätesi laadukkaaseen hollantilaiseen uuniin. Tennessee-pohjainen valurauta-brändin upea, emaloitu kuusikelloinen valurauta on saatavilla vain 45 dollaria Amazon. Kyllä, sinä luette oikein: 45 dollaria. 

Lodge Enameled Cast Iron Hollantilainen uuni on kulttuurin suosikki, ja se on saanut yli 5 000 viiden tähden arviota Amazonista. Ja sen metallikannen nuppi tarkoittaa, että voit laittaa sen uuniin jopa 500 astetta Fahrenheit.

Mikään ei ole kuin lämmin kulho mukavuutta. (��: @therealfoodrds)

Lodge-valuraudan (@lodgecastiron) yhteinen viesti

“Amazing cast iron pot”, kirjoitti yksi shopper. “Laatu on erinomainen ja metalli on raskasta mutta käytännöllistä.”

“Kiitän tätä hollantilaista uunaa”, toinen katsaus lukee. “Se on täydellinen jokaisella ajateltavimmin: se kuumenee tasaisesti eikä paistaa normaaleissa käyttöolosuhteissa (mikä sopii esimerkiksi juuston valmistukseen). Siivoaminen on tuulta. Haluaisin ostaa tämän uudestaan, jos minulla ei olisi jo sitä. Vakavasti, se on niin hyvä. “

WATCH: The Great Cornbread Keskustelu:

Huomaa, että hinnat vaihtelevat potin värin ja koon perusteella. Osta 6-Quart Lodge Enameled Cast Iron Hollantilainen uuni Island Spice Red hintaan 45,09 Amazon nyt.

  Smokey ja Bandit palaavat elokuvateattereihin!