Tämä on yllättävä ruokavalio Meghan Markle tarttuu arkipäivisin

Kuvittele ruokavalio paahdetuilla bataateilla, jotka oli jauhettu oliiviöljyllä tai runsas, mustapäinen pea chili porkkanoilla, maissilla ja kaikki suosikki kasvikset. Entä maustettu Cajun-riisi haudutettua tomaattia ja okraa. Kirjaudu meille.

Kaikki tämä ja koko maailma satunnaisista hemmotteluista-Oreon evästeistä! Perunapallerot! Ritz Crackers! – voi olla sinun, jos kirjaudut Ms.Meghan Markle: n ruokavalioon: syöminen (enimmäkseen) vegaani. Itse prinssi Harryn näyttelijä ja menestys ylläpitää viikonpäiväistä vegaanista ruokavaliota ja päättää pidättäytyä eläintuotteista maanantaista perjantaihin, kertoo Portland Press Herald.

WATCH: Adorable Cottage, jota Prinssi Harry ja Meghan Markle kutsuvat kotiin

Vaikka ajatus mennä ilman lihaa, kalaa, munia ja meijeriä saattaa tuntua pelottavalta aluksi, monet muutokset ruokavalio ovat iloisia oppia on maukas korvaava lähes kaikkea auringon alla. Vegaanikastike ja juusto? Tarkistaa. Vegaanikana ja vohvelit? Sinä betchya. Vegaanipähkinä keksit? Mutta tietenkin. Ben ja Jerryillä on jopa vegaanisia jäätelöitä (hello, meijeri-vapaa Chunky Monkey). Ja jos olet väsynyt vohvelikastikkeessa Chick-fil-A: ssa, kasvis tai sofritas burrito, joka on täynnä guacia, maissia ja salsaa Chipotle’ssa, ja hash browns tukehtunut ja perehtynyt Waffle Housessa, tutustu laajaan luetteloon enemmän vegaanista ruoka tarjoukset täällä.

Kun tuntuu olevan ruoanlaitto, ei myöskään ole pulaa blogeista, keittokirjeista ja aikakauslehdistä, jotka tarjoavat sinulle yksinkertaisia ​​ja helposti tehtyjä reseptejä. Niille, jotka pelkäävät täytetyn päivittäistavaramyymälän, luottaa meihin, kun sanomme, että se kutistuu ja suuret käytävät tulevat nopeasti parhaille ystävillesi. (Joitain inspiraatiota varten, tutustu kirjan Eat Vegaaniin 4,00 dollaria päivässä: Taloustietoisen Cookin pelisuunnitelma). Jos olet valmis ruoanlaittoon, kokeile Purple Carrot tai Sun Basketin vegaanivalikkoa. Omaan kotiin toimitetuista tehdasvalmisteisista aterioista on Sakara.

Mitä tuosta täydellisestä vegaanisesta scone-reseptistä? No, 1,910,000 Googlen tulosta pitäisi auttaa sinua etupuolella. Ja jos kaveri haluaa paikan aitoa hyytynyttä kermaa, niin uskomme, että herra Markle mielellään vastaa. “Sitä varten on lauantaisin ja sunnuntaisin”.

  Kansainvälinen ilo julkaisi jälleen Reese's Peanut Butter Cupin voiteilijän, eikä sinä et uneksisi