Tässä on kuinka Florida sai sen Flamingot

Kun otat hetken kiireisestä päivästäsi pysähtymään ja kylpemään Floridasta, luultavasti luulet auringosta, purojen valtamerestä ja vaaleanpunaisesta flamingoista, jotka lentävät sinistä taivasta vasten.

Flamingoja voi nähdä auringossa Key Westissä, vaeltaa Evergladien läpi, hökkeleen eteläisiin eläintarhoihin ja puistoihin ja kahlaamaan lampien ja järvien läpi auringonpaisteessa. Luonnonympäristönsä ulkopuolella leggy-olennot ovat esillä t-paidoissa ja matkamuisto-hatussa, ja laukut, muoviset versiot edesauttavat kodin etupihauksia etelässä ja Pietarin Flamingo-festivaali on vaaleanpunainen tähti.

Graceful linnut ovat olennainen osa etelän maisemia sukupolvien ajan, mutta miten he pääsivät tänne? Näyttää siltä, ​​että he ovat aina olleet täällä. Vuosien ajan tiedemiehet ovat keskustelleet siitä, olivatko Floridan flamingot kotoisin alueelle tai kuten monet Floridassa, olivat vain turisteja, jotka nauttivat auringosta ja maisemista. Nyt tutkijat ovat sitä mieltä, että he ovat ratkaisseet palapelin. He julkaisivat tutkimuksen aiemmin tällä viikolla paljastaen, että flamingot, jotka kutsuvat Key Westin ja Etelä-Floridan kotiin, ovat kotoisin Sunshine State.

Heidän artikkelissaan julkaistiin tällä viikolla Condor: Ornitologiset sovellukset (ehkä lue sen, kun olet saanut viimeisimmän numeron Southern Living) kirjoittajat totesivat, että “on olemassa ylivoimainen näyttö sekä narraattitileistä että museokirjoista, että amerikkalainen flamingos tapahtui luonnollisesti suurissa laumoissa Floridassa.”

Vaikka tutkimus ei ehkä näytä siltä suurelta kaupalta – koska Florida on pitänyt kaiken tyyppisiä matkailijoita jo vuosikausia – tiedemiehille oli erittäin tärkeää päättää, että flamingot ovat itse asiassa natiivi Floridians.

WATCH: New Baby Flamingo on Audubon-eläintarhassa

Mukaan Atlas Obscura, takaisin kun Floridassa oli vielä villi, märkä maailma, flamingoja metsästettiin suuressa määrin niiden höyhenille, iholle ja lihalle, ja historiallinen väestö oli lähes pyyhitty vuoteen 1900 mennessä. Väestö ei ole koskaan palannut terveelliseen tilaan. Ei kuitenkaan ollut paljon, että lintujen ystävät tai tiedemiehet voisivat tehdä sen, vaikka flamingot kävivät vain Bahamasta tai Meksikosta. Nyt kun tiedämme, että flamingot on tarkoitus olla täällä, tutkijat voivat työskennellä valtion virkamiesten ja villieläinten harrastajien kanssa suojellakseen lajia ja toivottavasti lisäämään heidän lukumääränsä.

Tämä merkitsee sitä, että jos Floridians yhdistävät yhteen, etelään voi olla enemmän todellisia flamingoja kuin muoviin.