Ree Drummond on halannut tyttärensä Paigen hyvästit puolivuotiskaupalle, kun nuori kävi Drummondin karjatiloilla Razorbackin perheelle.

Drummond kirjoitti eilen emotionaalisen instagram-postin: “Punainen nenä, vapina leuka, kurkku kurkusta, sydänsärky, lapsen jättäminen korkeakoululle ei ole piknik, olen tehnyt sen kerran ennen ja ajattelin, että tällä kertaa olisi hieman helpompaa. Mielestäni on hieman vaikeampaa, mutta kaikki kyyneleet, näen tämän selvästi: mikä ilo on antaa hänet elämäänsä seuraavaan vaiheeseen. “Paige, olen niin kiitollinen siitä, että olet äitisi”, kuvateksti duossa tiukassa omaksumassa.

Punainen nenä, vapina leuka, tiukka kurkku, aching sydän. Lapsesi jättäminen korkeakouluun ei ole piknik. Olen tehnyt sen kerran aiemmin ja ajattelin, että tällä kertaa olisi hieman helpompaa. Mielestäni on hieman vaikeampaa. Mutta läpi kaikki kyyneleet, näen tämän selvästi: mikä ilo on antaa hänet elämäänsä seuraavaan vaiheeseen. Paige, olen niin kiitollinen siitä, että olet äitisi

Ree Drummondin – Pioneer Woman (@thepioneerwomanin) jakama viesti

WATCH: Ree Drummondin hotelli on lopulta auki!

Helmikuussa Paige jakoi onnelliset uutiset siitä, että hän olisi “menossa kukkulalle” hänen henkilökohtaiseen instagram-tiliinsäsä ja Ree on ollut kiireinen lähettämästä herättäviä sentimentaalisia kuvia perheiden lomaista valmistumiseen ja sen jälkeen.

monen ajatuksen ja rukouksen jälkeen olen niin innoissani sanovan, että olen virallisesti osallistunut Arkansasin yliopistoon ensi syksynä! En voi odottaa, mitä Jumala on varannut elämäni tämän luvun puolesta. niin valmis menemään mäkeä kohti! # uark22 2-4-18

Paige Drummondin jakama viesti (@ a_paige_in_my_book)

Minulla on äiti laseja, mutta se on okei, koska minulla on Paige vieressäni. Kello ryntää, kunnes hän lähtee yliopistoon. Vain hieman yli kuusi viikkoa. Minä mitataan joka hetki. Pöytäkirjat ovat ottaneet aivan uuden merkityksen. Illalla viime yönä Alex kysyi minulta, olinko valmis siihen, että Paige meni. Kaksisuuntainen bändi ravintolan loungessa lauloi “You’ve Got a Friend” (James Taylorin versio) ja hyvin … tuhat pientä neulaa hyökkäsi nenään. Vedin sen yhteen, mutta se oli läheinen puhelu. Ei enää kysymyksiä julkisilla paikoilla, Alex! Tämä tavara on kova, ystävät.

Ree Drummondin – Pioneer Woman (@thepioneerwomanin) jakama viesti

Ree, toivomme, että käytät runsaasti hyvää aikaa oppilaan Henryn ja muiden ihmisten ja nelijalkaisten ystävien kanssa ranchilla ja pysyvät vahvana. Ja nauttia runsaasti mukavuutta ruokaa ja cupcakes at Merc, auttaa sinua läpi asioita.