Todellisuus siitä, missä Baby Corn todella saapuu

Jokainen, joka on koskaan nauttinut kiinalaista ruokaa, tietää, kuinka vaikeaa voi olla päästä aterian läpi ilman, että hänen on pysähdyttävä ja ihastuttava vauvamuroista. Kaikki ne nuo pienet ytimet, jotka on järjestetty siistillä riveillä, ovat kaikki, mitä tarvitaan antamaan kaikkein käytännöllisimmän mielikuvituksen.

No, tiedämme, missä mielesi on mennyt, ja valitettavasti pienet viljelijät eivät kerää pikku maissia pienistä tiloista, eivätkä he ole luoneet hulluja tutkijoita kutistumisriskeillä.

Ne ovat todellakin vain vauvan korvat säännöllisestä maissista, joka on korjattu epäkypsäksi vaiheeksi säännöllisestä kokoisesta maissi-kasvi. How Stuff Worksin mukaan, kun korva, joka on nimeltään “vauvan maissi”, on pituudeltaan 2-4 tuumaa ja halkaisijaltaan noin puolet tuumaa, se on poimittu. Sieltä se voidaan peittää, puristaa, pakata tai jäädyttää.

Ja se ei ole pelkästään maissia, jota nautimme pienoiskoossa. Vauvan porkkanoita, pieniä squashia ja mikro-vihreitä ovat yleisiä näinä päivinä – eikä kaikki heistä ole nuoria. Vauvan parsakaali, jota kutsutaan yleisesti myös nimellä “broccolini”, on säännöllisen kokoisen parsakaalin ja gai lanin jälkeläiset, jolla on samanlaisia ​​kiinalaisia ​​kasveja. Ja koneet tekevät vauvan porkkanoista vääriä aikuisia.

WATCH Miten valkosipuli porsaanliekki Stir Fry:

Bambu-artisokista kesäkurpitsoihin on noin 50 erilaista vihanneksia, joita kasvatetaan tai tuodaan miniatyyriksi Yhdysvalloissa, How Stuff Worksin raportit. Ja vaikka Yhdysvallat tuottaa enemmän maissia kuin missään muussa maassa maailmassa, se tuo lähes koko maissinsa muista maista, kuten Thaimaasta, Sri Lankasta, Taiwanista ja Kiinasta.

Joten mitä meillä on pakkomielle pieniä vihanneksia kohtaan? “Psykososiaalisen suhteemme pieniin asioihin nähden mielestäni se liittyy tapaan, jolla sinusta tuntuu, kun olet katedraalissa”, sanoi Merry White, Bostonin yliopiston antropologi, haastattelussa New York lehden. “Avaruuden valtavuus ja monimutkainen yksityiskohdat ovat yllättävää, ja ihminen voi kokea selittämättömän version tuosta kunnioituksesta, kun tarkastellaan huolellisesti toistettavia pieniä asioita.” Jotain voi olla, että pieni on ihme. “