WATCH: Alabama’s One-In-A-Million keltainen kardinaali on isä nyt!

Onneksi olkoon Alabaman kuuluisa keltainen kardinaali!

Charlie Stephenson ja valokuvaaja Jeremy Black, jotka ensimmäistä kertaa havaitsivat äärimmäisen harvinainen lintu Alabasterissa helmikuussa, havaitsivat Mr. Yellowin, koska hänet tunnetaan omistautuneiden faniensa legioon, viettää paljon aikaa naisen kardinaalin kanssa viime kuukausina. Ja tällä viikolla pari kertoi AL.comille, että he huomasivat, että pari ruokkii kahta poikasia pesässä.

“Olemme toivoneet hyvää kauan, että he toivottavasti tuottavat jälkeläisiä”, Black kertoi AL.comille. “Ja nyt se tapahtui vihdoin.”

Ei ole vielä havaittavissa, siirretäänkö Mr Yellowin mutaatio hänen jälkeläisillään vai ei. Tällä hetkellä linnustoyhteisö yksinkertaisesti ajautuu yhden miljoonan linnun epätodennäköiseen rakkaustarinaan.

“Nämä kaksi lovebirds ovat olleet erottamattomia viimeisten kuukausien aikana,” Black kirjoitti Facebookissa ilmoittaen poikasten syntymästä. “Vaikka hänen kirkas ulkonäkö olisi voinut olla erilainen, hän hyväksyi hänet juuri niin kuin hän on. Yhdessä nämä kaksi kardinaalia vastustivat kertoimia ja tuotti kaksi kaunista vauvaa. “

Vauvat, jotka juuri alkoivat itää hulajaa, odotetaan poistuvan pesästä jo tänä viikonloppuna.

Voit seurata Mr. Yellowin matkaa hänen Facebook- ja Twitter-sivuillaan.