Neki dani, imamo potpunu vjeru u naše sposobnosti da budemo (ahem, polu) savršeni mame i tate. Ostali dani, osjećamo se kao reklamni materijal za Roditeljstvo: Real Life Edition. Sada, sljedeći put kad katastrofa udari i Play-Doh puše na zidove, mješalica ne radi ispravno, a mi ostanemo bez keksa da se prepune našoj djeci za ručak, okrećemo se osjećajima country glazbe, Lady Antebellum. Sadrži Hillary Scott, Charles Kelley i Dave Haywood, nagrađivani trio također su sada roditelji i dijele svoja iskustva sa svojim fanovima. Svi smo samo uzdišući u klanjanju nad svojim fantastičnim obiteljskim gramima. Njihova divna djeca jasno igraju vodeće uloge u životima užurbanih glazbenika.

Govoreći moj “slobodni šešir” mojih prijatelja @ fifthandfields. U tijeku je 4. srpnja proslava!

Post koji dijeli Charles Kelley (@charleskelley)

Kao što je Charles Kelley rekao na nedavnoj konferenciji za tisak CMA fest u Nashvilleu, “Da, smiješno je reći da sam otac. Osjećam se tako odrastao. Kao što je to klišej, zvuči vrlo brzo … Sada kada je 16 mjeseci, on je ovdje na ovoj gitari Lady Antebellum koji se probudi usred noći, “Gdje mi je pakao” i plakala. To je slično: “O, moja gosh, imamo cijeli novi ciklus djeteta koji je svjestan gdje se nalazi.” To se kreće tako brzo i želimo biti prisutni. “Ispod, nekoliko naših omiljenih aw-infused trenutke Gospe A i pip-cqueak bande!

NYC noći. �� (Mislio sam da mama možda želi znati da je: @rocketsofawesome LOVE ova tvrtka!)

Post koji dijeli Hillary Scott (@hillaryscottla)

Ward se upravo pridružio bande skutera @kelseaballerini! #scootforlife #youlookgoodworldtour

Post koji dijeli Charles Kelley (@charleskelley)

Ovaj se čovjek svakodnevno budi s namjerom, strpljenjem, disciplinom i namjerom da poučava i ljubi našu malu djevojčicu u snažan, ljubavni, ljubazan i radostan čovjek. On nas toliko poučava. On je naš stalan. On je doista najbolji. Volimo te tata! Sretan Dan očeva! �� @ chrisetyrrell

Post koji dijeli Hillary Scott (@hillaryscottla)

Pozadina vibracija ���� # youlookgoodworldtour

Post koji dijeli Charles Kelley (@charleskelley)

�� #topknottuesday # candid�� #eiselekaye

Post koji dijeli Hillary Scott (@hillaryscottla)

Mali je čovjek opsjednut knjigama! Mora to dobiti od svoje majke @ cassiemkelley

Post koji dijeli Charles Kelley (@charleskelley)

Od snuggles na kauču čitanje pripovijeda pričama za spavanje da se pridruže malenima koji se kreću oko backstagea na turneju, da biste ukrasti liniju od hitova jednog benda – sigurno izgledate dobro, dečki.