Ben i Erin Napier slave krštenje kćeri

Nije tajna: Ben i Erin Napier HGTV-ovog rodnog grada imaju glavu preko Laurelovih peta za jedni druge. (Još nismo prešli ovu dirljivu ljubavnu bilješku koju je Erin nedavno napisao za Ben.) Sada, uz dodatak bebe Helen, slatka obitelj daje nam još više Aww-nadahnjujuće trenutke.

Prošli vikend, roditelji Ben i Erin uzeli su crvenu crvenu Helen u krilu za njezino krštenje, što se podudara s Očevim danom – a nikakav detalj nije zanemaren. “Prvi dan Očevida @ scotsman.co, Helen su kršteni njegovim roditeljima u haljini koju je napravila moja mama iz svoje svadbene haljine”, napisao je Erin na instagramu. “Dan mislim o Benu i mom ocu i shvatio to: Ben će biti standard prema kojemu Helen toliko mjeri: mjeru dostojanstvenog čovjeka, koji je voli, koji je težak i nježan. i postojanost i vjernost, ona će se držati da vidi tko se s njim uspoređuje, toliko da će stvari početi i završiti s Benom, a on je naš. “” Zar nismo sretni? “

Ben je izgledao u plavom odijelu s lagano plavim košuljom i žutom kravatom, a Erin je izgledala prekrasno u haljini od haljina. Pomičite se kroz tri fotografije objavljene na Erinovom instagramu ispod.

Za prvi dan oca @ scotsman.co Helen su kršteni od strane njegovih roditelja u haljini koju je izradila moja mama iz svadbene haljine. Danas mislim o Benu i mom ocu i shvatio ovo: Ben će biti standard prema kojem Helen toliko mjeri. Mjera čovjeka koji je dostojan, koji je dobro voli, tko je tvrd i nježan. Mjerenje promišljenosti i postojanosti i vjerodostojnosti će se držati da li se tko uspoređuje. Toliko toga će početi i završiti s Benom. I on je naš. Nismo li sretni? ❤️ ��: @lindsaymichellemiller

Post koji je Erin Napier (@erinapier) podijelio

  Kraljevska zbirka je prodaja Look-Like Meghan Markle angažman prsten za ispod 50 dolara

WATCH: Ovo Epic Gerber Baby Upoznavanje Gotovo razbio Internet

Ponosni papa Ben također je podijelio niz fotografija na njegovu instagram računu, čuvajući svoju poruku kratkom i slatkom: “Hvala onome tko me je naučio kako biti tata”.

Zahvalan onome tko me je naučio kako biti tata.

Post koji dijeli Ben Napier | Scotsman Co. (@ scotsman.co) na

U odjeljku za komentare, Ben je podijelio da je njegov otac bio gostujući propovjednik u svojoj crkvi tijekom ceremonije. Sigurno, ova se gesta osobito kreće na dan koji počasti očeve i očeve figure širom svijeta. Čestitamo obitelji Napier!