Britanski princ Edward posjetio je Aiken, Južnu Karolinu, kasnije ovog mjeseca

Napravite put knezu!

Humble Aiken, Južna Karolina se priprema za posjet jednog člana britanske kraljevske obitelji kasnije ovog mjeseca. Prema popisu službeni kraljevski angažman palače, princ Edward, Earl of Wessex, 17. rujna posjetit će teniski teren Aikenth kao dio svoje 2018 Real Tenis Tour, podrazumijeva podizanje svijesti i stvaranje sredstava za međunarodnu nagradu Princa Philipa.

Dok je u gradu, najmlađi četvero djece kraljice Elizabete igraju teniski teren s lokalnim stručnjacima i pohađaju ručak, WJBF izvještaji.

Dugogodišnja turneja donijet će Earl of Wessex svakom Court teniskom sudu u državama. Sudski tenis, koji se zove i “Real tenis”, više je poput reketa od tenisa kojem smo navikli. Prema WRDW, Aikenov dvor, koji je izgrađen 1889. godine, jedan je od rijetkih lijevo stoji. Aiken je jedino Edwardovo zaustavljanje na jugu. 

WATCH: Upoznajte Rođaka Harryja rođaka, Louisa Spencera, najnovijih najprivlačnijih prvostupnika kraljevske obitelji

Nepotrebno je reći, stanovnici Aikena (nazvanog South’s Best Small Town by Southern Living ove godine) su uzbuđeni zbog dolaska princa. Lokalne su se vlasti pripremale za njegov posjet tjednima.

“Zaštitni detalji za princa su visoko obučeni i stručni, a mi ih samo pomažemo na bilo koji način. Ne obavljamo bilo koji prijevoz”, rekao je poručnik Karl Odenthal s Aikenovim odjelom za javnu sigurnost WJBF.

Odenthal je dodao da nije siguran koliko će javnost moći doći do kraljevske. “Nisam svjestan kako će im detalji dopustiti da budu njemu”, rekao je.

  Chick-fil-A ispituje novu vrstu piletina